Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz haddent #45636 üzenetére

    Nekem is vilagit par masodpercig indulas utan az aladin lampa, de szerintem ezzel nincs baj. En mindig ugy inditok, hogy gyujtas, megvarom kb amig a kis lampak kialszanak, aztan indit es azert ha nem sietek nagyon par masodpercet jaratom, mielött indulok. :B Lehet baromsag es nincs ertelme, de hatha jo ez, hogy "felall a rendszer teljesen" :D

    Start-Stop rendszerhez: ez is megszokas kerdese. Utannaolvastam meg regebben a neten, en sem hittem el, hogy tud ez müködni, de müködik. Mashogy van megoldva az egesz inditasi mechanizmus, mint a start stop nelküli autokban....nem tudom, hogy de megoldottak. Amit a csaladban eladtunk fiat puntot 1.4 dizel mocival 3 ev körül, az is a mai napig teszi a dolgat. Az akkuval sem volt semmi baj, pedig 70% varosi par km futkosos auto volt. Müködött hiba nelkül, pedig az aztan low cost kis auto :)

    Nem a fogyi miatt csinaljak, hanem a karosanyag kibocsatas miatt. Itt nemetorszagban pl a vasuti atjarokban is kint van az "allisd le a motort" meg automoso elött, amikor varakoztam, hogy beguruljak, ott pl ram is szoltak, hogy allitsam le, amig varok (kb fel perc volt, a masikkal mar epp vegeztek, en következtem).

    En meg ugy tanultam 10 eve kb, hogy a dizelt 2-3 percig, ha indulunk tovabb, nem jo leallitani. Meg emlekszem, amikor egesz kis tökös koromban, az egyik baratunk vett egy uj A8 ast, klimaval :Y :D (oriasi szo volt, autoban). Ö ugy jött be beszelgetni is egy fel orara, hogy nem allitotta le a kocsit, mert a klimanak kellett vagy 20 perc, mire elkezdett müködni :D . Valtoznak az idök sracok, mindig mondom, valtoznak :))

    (#45657) F_Gergely : jah....en pont tegnap bambultam be majdnem egy biciklist a zebran...faradtan mentem haza este, balra kanyarodva teli zöldnel allok indexelve, szembe jönnek az autok, de volt egy kis dugo es aki jött, villantott, hogy beenged. Hirtelen feleszmeltem, hogy hu köszi, tök o fej vagy, intek is neki, meg figyeltem, hogy ugye tenyleg megall e es közben azt mar elfelejtettem, hogy a zebrara se lenne rossz ranezni. Persze jött a bicos csako, en belelptem a fekbe es megalltam a zebra elött, de ö is befekezett es megallt, mert azt hitte nem allok meg :B . aztan feltettem a kezem, hogy bocsika, ö is intett, hogy ok es mindenki ment tovabb....de azert szarul ereztem magam, mert figyelmetlen voltam....tök mind1, h faradt nem faradt, este nem este :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák