Új hozzászólás Aktív témák

  • Plague666

    tag

    válasz Magnum_ #130038 üzenetére

    148-nál volt a nagyszervizen olajcsere is, nagyjából másfél éve, a tavasszal terveztem olajat cserélni, mivel csak 8ezret mentem vele, gondoltam majd 10ezer körül jólesz. Az olaj castrol ami a motoron a kupakodra rá is van írva neked is. Az ilyen műveleteket végig márkaszerviz végezte, csak műszakira vittem el ismerőshöz, meg hát átnézetni, hogy majd a vw mit fog rajt valószínűleg csinálni.
    Normál városi/országúti használatban volt, sosem nyomtam neki feleslegesen, sőt a kijelző által mutatott felkapcsolást is be szoktam tartani a fogyasztás érdekében, így 66-70 körül amikor mutatta már hatosba szoktam pakolni egyenes úton. Városban az 50-es értéket útviszonytól függően ötösben, négyesben szoktam tartani.
    Sebesség volt 160-170 is is ha siettem, de túráztatva, kihúzatva 4es-5ösben sosem volt olyankor, mivel hatosban előzni is lehet vele könnyű szerrel. Az egyetlen probléma a sok rövid út talán az elmúlt fél évben, városban asszonyért vonatra, vissza, bevásárlóközpontba el-vissza, ilyenek. Manuális 6 sebességes, igen, eddig nekem sem volt problémám vele, két éve vásároltam használtan.

Új hozzászólás Aktív témák