Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    Sziasztok!

    Pár napja bővültünk egy 2005-ös Seat Toledo 2.0 PD TDI 16V Stylance (ha minden igaz, ezen belül is a sport változat) autóval. Céges pályázó/utazó + családi autónak keresgéltünk lassan egy éve. Egy Citroen C2 VAN 1,4 HDI mellé már elkelt egy nagyobb. Azt, hogy erősebb-e, azt még csak sejtem. Jövő hét végén, a "nagy" szerviz után merem majd csak megnézni a teljes képességeit.
    Pár kérdésem lenne a tapasztaltabbakhoz:
    - viszonylag gyorsan (belvárosban 10 perc sem kell neki) ugrik 90fokra a hűtő vize, ez természetes?
    Korelőzménye, hogy mielőtt megvettük és elhoztuk a kereskedésből, akkor cseréltek a hűtőt, mivel eresztett. A hűtő ventilátort nem hallom, hogy menne, amikor 90 fokon van a hőmérséklet. Amikor belenézek a motortérbe, akkor azt látom, hogy lekapcsolt klímánál van két álló ventilátorom, de szemből nézve jobb oldalon van még valami hűtő rész, de az annyira le van burkolva, hogy nem látok mögé. Itt még lehet ventilátor?
    - random időközönként (már indítás elött) feldobja a világítás hibát a műszerfalra. Eddig egyszer sikerült megállnom és megnéznem, a jobb hátsó helyzetjelző felejt el működni. Kontaktos lehet a foglalat vagy készüljek egyből egy új izzóval?

    Nincs valakinek véletlenül egy felhasználói kézikönyve magyarul vagy angolul ehhez a típushoz?
    Leon-ét néztem hasonló évjáratban, annak teljesen más a műszerfala és a bajuszkapcsolói.

    Előre is köszi!

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák