Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz Rick4 #77963 üzenetére

    Napközben végigolvastam, nem rossz cikk, viszont szerintem meg teljesen kiábrándító a számolással, utána a fogyasztással jönni mindig ilyen összehasonlításokban. Ha valaki azért tart autót, hogy elmondhassa magáról, hogy 4,5 litert fogyaszt a tádé százon, az egy olyan sztereotíp képet fest magáról, amit inkább szégyellni kellene, mint büszkének lenni rá... Értem én, hogy .hu, de mikor növünk ki a fillérb*szásból? Az tény, hogy az emberek alul vannak fizetve, a háztartások 80%-ában mindennapos háttérgondolat a pénz, a megélhetés, de ember, inkább próbálja élvezni a szekérben töltött időt.
    Van aki azt szereti, hogy alapról húz az autó. Szereti a tra.. mechanikusabb zajokat. (Hozzáteszem egy modern, kultúrált járású dízelnél már csak a szakértő állapítja meg elsőre hangról, hogy nem benzines...)
    Én pl. szeretem, hogy halkan és finoman suhan alattam, igaz még halkabb lenne egy 2.5 V6-al, mint soros 1.6-al, de talán majd egyszer... :)
    Az alkatrészkérdés megint érdekes téma és az a megállapítás, hogy manapság 3-4 év az átlag ami után az ember autót vált, még érdekesebb. Szerintem az egészre vetítve a nagy flottakezelők adatai másítják el ezt a számot, mert az alatt a felső 20% alatt ott a többség, akinél ez az intervallum szerintem a többszöröse a 3-4 évnek.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák