Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz viktorhu #104419 üzenetére

    Ezt mondtam én is. Ha WiFi-t nem tudó sima modemet vagy routert adnak, akkor mi miatt büntetik meg őket? Ha meg adnak egy alibi WiFi-t, akkor meg bünti? Az alibi WiFi azért több mint a semmi. :)

    Úgy láttam, hogy most többen is kaptak büntetést a szolgáltatók közül.

    A WiFi tényleg annyira igény függő, hogy biztos, hogy nem jó mindenkinek ugyan az. Elég nagy pazarlás volna mindenkinek csúcs WiFi-t adni. Szerintem az előfizetők 10 százaléka használja ki a gigabitet is. Vagy annyi se.

    A soklakásos társasházakban tényleg használhatatlan a 2,4 GHz. De ez akkor is meglenne, ha mindenki a 3-4 ezer forintos routereket venné. Mert az az olcsó. Plusz lehet, hogy nem is tud 5 GHz-et minden kliens ezekben az otthonokban. Szóval megint zsákutca. Annyi tényező van a WiFi-nél, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni egy tipussal. Szerintem tök jó ez így, hogy digiseknek van kedvezmény a Tp-link routerekre. Tehát aki jobbat akar, vehet olcsóbban egy jó routert. Plusz, ha jól tudom, van felárért Digis, WiFi 6-os router is. Az ONT is amúgy? Aki jobbat akar, ott van.
    Vaaagy! Alapból kapjon mindenki WiFi 6-os routert, legyen drágább az előfizu. De legyen havidíj kedvezmény annak, aki lemond a WiFi 6 routerről és elég neki egy sima router vagy modem, ONT. :) Esetleg 2 év hűségért cserébe adjanak nagyon olcsón routert. Mint a mobil szolgáltatók a telefonokat. Ha nem is 0 forintért, de pl. féláron... vagy mit tudom én... :)

Új hozzászólás Aktív témák