Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz hackeeeee #60960 üzenetére

    Hát nem tudom... Persze nem arról van szó, hogy nem hiszek Neked, elhiszem, de én nem tapasztaltam ilyet. Én amikor megrendeltem a szolgáltatást, azt mondták a telefonban, hogy 30 nap a bekötési határidő. Körülbelül a 25. napon járhattunk, amikor felhívtak telefonon, és egyeztettünk egy időpontot három nappal előre, a szerelők pedig akkor és ott voltak, ahogy megbeszéltük. Hiba eddig nem volt, így hibaelhárítási tapasztalatom nincs.

    Olyan szempontból nem erőltetés, hogy van másik szolgáltató mindenhol.

    "Elavultabb, ez is tény ettől függetlenül máig jobban mennek az FTTB-s hálózatokon lévő nagyobb sávszélességű csomagok, mint az FTTH."

    Erről akkor kérdezd meg TeeJay-t, aki folyton azon szenved itt, hogy napközben csak 50Mbps-el tud seed-elni, mert olyan sok már a nagy sebességű előfizető, és várja az optikát mint a messiást. Amúgy nekem sem volt eddig sebesség problémám, 800Mbps alá sosem ment még a sebesség, de az idő nagy részében megvan a ~930Mbps / ~215Mbps.

    Optikai kábelt nekem sem volt lehetőségem előre behúzni, csak a helyét csináltam meg, vagyis fúrtam lyukat oda és úgy, ahogy én szerettem volna, a szerelők pedig csak belehúzták a kábelt. Amit én előre kiépítettem, az az UTP és a koax része volt. A bekötéshez felhasznált ~70 méter üvegkábelt ők hozták, originál fóliázott 80 méteres dobra tekert kábel volt, nem kellett érte fizetnem semmit, pedig kértem több méter ráhagyást is, arra az esetre ha később át akarnám helyezni az eszközöket.

    Szóval nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van, de lehet csak szerencsém volt velük.

Új hozzászólás Aktív témák