Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz Lewzke #92100 üzenetére

    Nekem is 3 eszközöm van itthon (tv,ont,router), úgy mint neked. De nem zavar. Elfér a szekrény tetején vagy mögötte.. Semmi hátrányt nem érzek. Több tápegységet kell használnod, vagy mi a gond?
    Megfigyeltem, hogy egyeseknek van ilyen fétisük, hogy náluk aztán csak egy darab eszköz lehet. Mit törődik azzal hogy hány van? Örüljön! Hogy ha egy tönkremegy a másik még valószínű, hogy még menni fog. Én kimondottan örülök, hogy 2 Digis +1 saját eszközöm van.
    A Digi ethernet csatlakozón szolgáltat, nem optikán. Tehát egy ilyen pontot kell biztosítania.

    Aztán ... mindig lenne akinek kevés lenne a szolgaltatói router WiFi szolgáltatása, beállíthatósága, sebessége... Aztán, el is kellene tudni megfelelően helyezni a jó lefedettség és sebesség erdekében. Ez sokaknak újabb nehézségeket okozna... hívnák az ügyfélszolgálatot, hogy gyenge a WiFi...

    Annyit mondjuk tehetne a szolgáltató, hogy x forintért választható legyen náluk egy jobb router. Akinek az kell vegye meg (ne bérelje). Meg persze lenne egy ingyenes, alap mint most. Esetleg egy kisebb méretű, külső antenna (vagy akár WiFi) nélküli modell jó lenne. Sokan most is csak bridge-ben használják az ont-t.

Új hozzászólás Aktív témák