Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz hibavissza #27825 üzenetére

    A pay-pal is egy olyan számla, amire ha akarsz csak annyit töltesz fel amennyit épp le akarsz vásárolni. Mo-n besétálsz az egyik unicredit fiókba (ők kezelik fizikailag a számlát Mo-n), a hölgy kezébe nyomod a pénzt, megadod a Paypal adataidat és 2-3 nap alatt fent is van az összeg. És semmi nem köt bármilyen más számládhoz.

    1. Ha nem vagy vájt fülű, akkor nem szükséges 50 ezres fejes.
    2. Ha azért vennél 50 ezres fejet, hogy utána alaplapiról hallgasd, az megint fölösleges, vagy biztos lehetsz benne, hogy meg fog csípni az a bizonyos bogár, és elköltesz még 50-80-at forrásra, és akkor nagyjából pariban lesznek a dolgok
    3. Olcsóbb fejes - jobb forrás mindig jobb felállás, kivéve ha semmi mástól nem kapod meg azt a hangkaraktert amit elvártál, de mivel tengernyi fejes van ez nem valószínű. Így a jobb forrás jobban meghálája magát, és a fejest is egy kategóriával feljebb repítheti. ;)

    Ha a lágy, analógos hangot szereted, akkor kerest fel Vodkaboy22-t egy csöves erősítőért, tud többfélét csinálni nem egy vagyonért. ;)
    Bele egy kisDAC card from Bkercso, vagy valami hasonló jó DAC from Kína* és elkezdhetsz hátradőlve fejeseket próbálgatni.

    *Sajnos ezek közül nem tudok ajánlani, mert én leragadtam egy kiváló moddolt Dactilusnál, és nem jutottam el a temérdek DAC próbálgatásig.

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák