Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz lezso6 #30719 üzenetére

    A "komoly audio" a hangminőségről szól. Akkor el kell felejteni a szolgáltatásokat, mint hangszínszabályzó, fényorgona és ilyenek. Venni egy jó DAC-ot meg egy jó Fejest, és lehet kísárletezni az erősítővel. Ha már van tapasztalat, akkor a DAC-kal. (DAC-nak pl. SMSL Sanskrit, vagy Musiland 02 US Dragon, fejest meg a fejestopik 1. hsz-ében linkelt listából érdemes választani).

    De ha nem akarsz egyből a komoly audióval kezdeni, akkor nem kell rögtön így bevásárolni. :D

    Az analóg elektronika amúgy nagyon más, mint a digit. Itt nem jitter van, hanem analóg zaj és nonlinearitás, intermoduláció, mikrofónia. Kezdésnek javasolok egy Szekeres-t! A legjobb ár/értékű kapcsolás szerintem. <100 ohmos fejesekhez jó. A linkelt kapcsolást épísd meg, IRF610-es FET-ekkel, 7812-vel stabilizált táppal és Wima MKS4 csatolókondikkal (a kimenetre kell a Wimával párhuzamosan egy 470-1000 uF low-esr elko is, pl. Yageo vagy Teapo)! ;) Potméternek a lomexes fekete Piher jól szól, ne tévesszen meg, mennyire ratyi a megépítése.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák