Új hozzászólás Aktív témák

  • Corpuscle

    őstag

    válasz inf3rno #48628 üzenetére

    Nálunk szeptember óta van egy kb. 900 méteres körpálya. Közvetlenül mellette fű (föld). Én is hasonló lelkesedéssel vártam, hogy használhassam. A lakástól 500 méter, kímélő üzemmód stb. Sajnos az emberi faktorral nem számoltam. Illetve számoltam, de nem ennyire. Elfogadom, hogy a pálya mindenkié. Örülök, hogy idősek, fiatalok egyaránt használják, délutánonként szép számmal vagyunk. Jó látni, hogy az idős tesz az egészségéért, felöltözik a maga sportos módján és sétál körökön keresztül, a fiatal nem a téren cigizik/iszik, hanem mozog.
    Semmi bajom a kutyásokkal, a kisgyerekesekkel sem (én is szülő vagyok). De ha van közvetlenül a pálya mellett körbekerített kutyafuttató, nem kevés kiváló minőségű játszótér a környéken, akkor miért kell a pályán szaladgáltatni a kutyát és ott tanítani járni a babát (nem szeretnék vele ütközni, de a szülő nem látja, hogy ebből baj is lehetne?), babakocsit tolni? Én sem vinném a kutyámat (nincs) a babajátszótér homokozójába elvégezni a dolgát. De eszembe sem jutott még, hogy a kislányomat a kutyafuttatóba vigyem le játszani.
    Múltkor eljutottam arra a pontra, hogy az utolsó pár km-re felmentem a töltésre befejezni az aznapi futást, ott engedtem ki a gőzt.
    Kicsit hosszú lett, de most úgy kikívánkozott. Remélem, te nem fogod ezeket megtapasztalni.

    Ui.: Két esetet leírok konkrétan. Ha csak rágondolok, felmegy a pulzusom.
    Jön szembe két futó egymás mellett, beszélgetnek. Közeledek, nem húzódik egy kicsit sem oldalra (nemhogy a társa mögé). Majdnem ott vagyok, mindig semmi. A kezemet kitárva kérdezem, most mi lesz? Végül elfértünk. Természetesen a következő találkozásra (2 perc talán) elfelejtik a történteket.
    Két idős (néni, bácsi) sétál egymás mellett, nem az említett lelkes, csak az, aki erre tévedt és vonzotta a téglaszínű "járda". Bácsi megáll, igazít a kabátján, hosszan hátranéz, majd vissza és sétálnak tovább. Gondolta, majd a felázott földön fogom kikerülni? Illedelmesen, de nem halkan megkértem, hogy engedjenek el.

Új hozzászólás Aktív témák