Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuck Norris

    senior tag

    válasz Never79 #63326 üzenetére

    Köszönöm, nem vagy szar csak azért léphettem meg mert túl sok energiát használtál el a kupakcsavargatással :D

    Úgy 81Km-nél felhívtam a barátomat, hogy lehet nézni élőben az eredményeket, azt mondta, hogy 90. vagyok, hogy ez most jó-e? mondom fogalmam nincs róla de most akkor azon leszek, hogy csökkenjen a szám, a maradék 30Km-en megelőztem 25 embert :)
    Az utolsó hegyről már nagyon nehezen ment, a lefelé menet nekem amúgy is mindig problémás, nincs semmi technikám hozzá, de ha fáradt vagyok akkor már az ízületeim is elfogynak és inkább csak gyalogolok, vagy nagyon kis lépésekkel kocogok. Megelőz egy srác teljesen kedvesen, biztatóan mondja, hogy jó lesz ez, még jó a mozgásom simán beérek, aztán el is ment nem is láttam. Az utolsó pontról ahogy jövök ki, kis emelkedő, látom, hogy ott megy előttem, már mindenki csak sétálgatott, na mondom jó akkor most megmutatom neki hogy kell simán beérni, a célig vissza sem vettem a tempóból :)
    Azt kell mondjam teljesen világszínvonalú volt a rendezvény, nagyon megadták a módját, a végén át kellett futni egész Szentendrén, tömegek tapsoltak, legfeljebb a budapesti futóversenyeken láttam hasonlót itthon. Találtam egy cikket is: [link] ritkaság, hogy írnak bármit is a futás témakörben.

    @HKorn köszönöm, nagyon kedves tőled.

Új hozzászólás Aktív témák