Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz parandroid #74414 üzenetére

    Mondjuk igaz, az iron man-ek között tényleg akadnak izmosabbak. Sőt még az idősebb korosztályban is. Némelyiknél meg is lepődtem, hogy mekkora karjuk van, pedig 70 felettiek. Mondjuk mi csak futunk, vagy aki úszik, az gondolom nem ennyit. Jó Tom evez, meg comegetsome1 is. Az úszás a gerincnek tesz jót, sokak szerint a vállaknak meg rosszat nagy mennyiségben.

    Kukában szoktam látni: sörös rekeszek, rövid italok, pizzás dobozok, energia italok garmadája. Nálunk nagyon sok alkesz van és ez csak szaporodik. Már az egész fiatalok is vedelnek. A tömény ami nagyon pusztít. A cigit meg hagyjuk, a legrosszabb, amivel rombolhat az ember. Valami irgalmatlan büdösek lettek, szúrós szagúak, már lassan Munkás magasságokba emelkednek. Pedig az aztán mocsok egy bagó volt.

    Nem is értem hogy van ekkora étvágya az embereknek. A kiülős helyeken látom, hogy durván elhízottak akkorákat burkolnak, mint aki napok óta nem ettek. Azt nem értem, mitől van ekkora étvágyuk. Nálunk ezt a sok mozgás váltja ki, de náluk mi a fene?

Új hozzászólás Aktív témák