Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz libus #158811 üzenetére

    Az egész egy marketing bullshit, az X4000 széria talán nevezhető középkategóriának, de inkább a 6xxx tartozik oda, ahol korábban mondjuk egy AVR-3808 volt.

    A kérdés az, hogy mi fontosabb neked, a kényelem, vagy a minőség? Ha a kényelem, akkor vegyél egy X2600H-t, azon már van eARC, biztos jobb lesz az X550BT-nél.
    Ha inkább egy időtállóbb megoldást keresel hangminőségben, de a kevésbé kényelmes megoldást választod (nem a TV-ből fog jönni a hang, hanem más forrásból), akkor ennek az áráért én mindenképp egy régebbi széria jó modelljét venném. 150-ből amúgy hébe-hóba el lehet csípni 4520-at, de ha azt nem is, 4308 vagy 4810 biztos akad ennyiből, ha csak a Denon vonalon nézelődünk, amik mind felsőházas erősítők (X6000+), csak nincs rajtuk ARC.
    Persze itt ezer más faktor is képbe jön, pl az elöregedés, hibák valószínűségének nagyobb kockázata, stb, ezeket érdemes ilyenkor mérlegelni.

    Nekem fontosabb volt a jobb hang, mint a kényelem, ezért inkább egy eARC előtti felsőkategóriás erősítőt vettem annyiért, amiből manapság egy közepes eARCos kapható.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák