Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jolida #13138 üzenetére
Kalmár Kerinci fermentje valami istencsászár, de nem a mindennapokra, mert hamar megtelsz az ízével. Feltétlenül ajánlom.
Igazából minden gésa és ferment bír egy határozott ízviággal, ami vagy bejön, vagy nem. De egyik sem mindennapi ital, hanem különleges alkalom. Legalábbis számomra.Az avx kolumbiai licsi gésa ferment még egy elképesztő élmény, de asszem elfogyott és nem is biztos, hogy lesz még valaha..
Egyébként ha az etióp gésa bejött, talán a kenyai, vagy ruandai sem lesz túl durva. Nem triviális jól elkészíteni, de megéri a vacakolást!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest