Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    elkészült a Mazzer is, nagyjából összeáll a setup. a tölcsér alját még rendbe kell rakjam, az ikea-s alátét is csak 90%-os megoldás fedélnek, vadászok valami tölgy betétet.

    a Super Jolly első őrlése fura volt, a matrica (KVfan-nak köszi!) sokat segít a beállításban. nagyjából 1/8-ad tekerés a presszó range - ezt jól érzem? - ami nekem furán pici. a CM702-n nagyobb volt a játéktér, már amennyiben a fix skálából indulok ki, nyilván kevésbé volt pontosan beállítható. ezt még nagyon ki kell tapasztaljam. hangban picit, sebességben érdemben jobb, mint egy CM702. zajszintben a Silenzio vonal erősebb, ha valakinek ez a prioritás.
    a pangó olyan 0,2g körül van, ezt picit sokallom, de ha az ár/érték arányt veszem alapul, akkor egy szavam sincs. ha megjön a Tadamm tölgy disztribútor, az jól fog mutatni a betöltőn.
    a workflow-val nem vagyok teljesen elégedett, nincs vele sokkal kevesebb munka, mint a CM702 tartójába őrlésnél, sőt. egyértelműen kell kartartó vagy pohártartó alá, utána meglátjuk. a sepregetés tény, hogy jobb, mint paskolni a Graef-et vagy pumpálni bármilyen hoppert.

    egy szebb gyári GC vagy Silvia gőzkart kerítek az esztétika miatt, meg egy tölgy kart, keresem fragola mestert és azt hiszem végére értem egyelőre.
    köszi még egyszer Mindenkinek a sok hasznos tanácsot menet közben!
    most egy darabig csak rajtam fog múlni a kávé :)

    a Mazzer motortakaró gyári csavarja jó nagy gagyi, a negyedik hatjás után beleszakadt az anyagba, anyáztam rendesen, mire kivarázsoltam, így most a festést is javítanom kell...

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák