Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz ronin s8 #32453 üzenetére

    Én nem is egy belga csokirecptet adtam meg, nem csokikészítő bajnokságra való.
    Amit én leírtam az egy egyszerű, gyorsan, olcsón kivitelezhető csokirecept, amit végül ellehet fogyasztani.
    Nem fog vetekedni a bolti márkás csokikkal, de saját lesz, egészséges, adalékoktól mentes, és friss.

    paljoc: legalább 4-6 alkalommal tekerd le húsdarálóval, így szabadulnak fel benne az olajok, ettől lesz minden tekerésnél krémesebb állagú. Első tekerésnél még por esik ki ki a darálóból, a 3.-6 alkalomnál meg gyúrható massza. A héj könnyen lemorzsolható róla, nem kell hozzá semmi szaktudás, és eszköz. Pillanatok alatt lepereg róla. Az is lehet, hogy te már alapból így kaptad, képről nem tudom megállapítani.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák