-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz fragola.6035 #62978 üzenetére
Boccs nem olvastam vissza, hogy pont mi miatt volt kérdés a Silvia fejhője... nekem egy szonda van a kilépő víztől kb. 2c-re, ezért viszonylag pontosan tudom mérni. Azt lehet mondani, hogy a csapolás megkezdésével kb. 2 fokkal melegebb a víz, ami kifolyik, mint a fej a csapolás előtt. Ha csinálok előáztatást akkor kb. 1+1 fok. A rézcsővel nyilván stabilabb a gép, de nem okoz akkora különbséget, mint a gaggián. Ott nagyban meghatározza, hogy lehet-e "folyamatosan" kávékat készíteni. A Silvia nagyobb bojlere alapból kevésbé érzékeny, de őszintén szólva nincs rézcső -vel -nélkül tesztem, mert a fragola azonnal megcsinálta rá a tuningot. Ha más volt a kérdés sorry, akkor majd kiegészítem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest