-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
válasz vtechun #64747 üzenetére
Szia.
Én kb első kézből tudok nyilatkozni mert a munkahelyen ilyen poemia van. Nekem sajátom volt ennek az elődje 8325/79, illetve én hario skertonról váltottam graefre.
A daráló egyértelmű előrelépés lesz. A gép ha ingyé van akkor jó de az elődje ezerszer jobb. Ha kiismered az apró titkait a gépnek akkor egészen iható kávét lehet főzni vele de a nyomásfokozós kar miatt nem lesz az igazi.
Nekem volt hozzá nem nyomásfokozós kar és azzal már egészen hasonlított egy presszóhoz (hétfőn bevittem a munkahelyemre és most sírnak a kollégáim, hogy nem nekik jutott eszükbe megvenni a kart mert mintha nem is ugyanaz a kávé lenne ).
Latte artra nem igazán alkalmas a gép de sok sok gyakorlással meg tapasztalással lehet jóbbacska lattet csinálni.
A végszó az, hogy ingyé tökéletes arra, hogy belekezdjél a dologba és majd előbb utóbb elkap a gépszíj és váltani akarsz majd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs