Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz SoundON #79242 üzenetére

    ha (az elég gyakori) agresszív védekezés helyett lazábban állnál a dolgokhoz és nem azonnal értelmetlen rosszindulatot feltételeznél a másik félről, sokkal kevesebb ilyen kommentet írnál. egy fórumban teljesen normális dolog érvek ütköztetése, és én semmiben sem támadtalak, pláne nem személyedben, egyszerűen felvettem a fonalat, amit elindítottál ebben a publikus, mindenki számára írható és olvasható fórumban és mertem kételkedni is. moderátorként már máskor is a határán voltam, hogy rád szóljak, hogy túlságosan magadra veszel dolgokat és bármiféle hitetlenkedésre azonnal ingerülten válaszolsz, nem csak nekem. most akkor megteszem. na, idáig az értelmetlen rész...

    a grammokat azért kérdeztem, mert hátha van valami, amiről nem tudok. viszont most már pláne nem értem, 20-21 grammot milyen szűrőbe teszel? a vst 15-be nekem soha, semmilyen körülmények között nem férne be ennyi. nem arról van szó, hogy mi számít ízben soknak vagy kevésnek, hanem arról, hogy gaggia felsőszűrő és vst 15-ös kosár mellett olyan mennyiségeket írsz, amiről tudom, hogy nálam nem férne bele, és szeretném megérteni.

    a darálós részre meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy az nem szkanderezés, hanem érdemi infó egy topikban, ha leírod, hogy milyen korábbi darálóidhoz képest vagy ennyire elégedett a lidóval. a jolly-ra emlékszem, amúgy meg fogalmam sincs, hogy miket használtál még.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák