- 
			
						Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
 
Új hozzászólás Aktív témák
- 
			
			
						Nibiru
tag
válasz
							
							
								mdav88
							
							
								#81475
							
							üzenetére
						Nem csak a csavarok, de sajnos maga a váz sem rozsdamentes V1-V5 ig bezárólag. De ilyen szempontból a GC is ugyanaz. Semmi sem lehet tökéletes. Lelit-ből az Annát láttam. Az minden ízében rozsdamentes, de messze nem olyan merev mint egy Silvia vagy egy Gaggia. Miközben felteszed rá a kart, egy kicsit érzed, hogy csavarodik a kaszni. A többi Lelitet nem ismerem ilyen szempontból.
Igazából nekem csak ez a műanyag hőpajzs dolog nem fér a fejembe a Silvia esetében. - 
			
			
						Szabász
csendes tag
válasz
							
							
								yazoo1
							
							
								#81439
							
							üzenetére
						Ha ki szeretnéd lőni a daráló kérdést, Fiorenzato vagy Mazzer jöhet szóba. Mind a kettő stabil, pontos eszköz, szinte örök darabok.
Egyébként én is a Graef-hez hasonló kategóriát használok, Sage bcg820 amit nemrég vettem. Szeretném fenntartani a lehetőséget, még a végén nem tudnám mire lecserélni!
 
Ha a csere mellett döntesz, mind a kettő jó választás. Itt a fórumon is szokott eladó Mazzer lenni érdemes rákérdezni. - 
			
			
						Sic.Transit
csendes tag
 - 
			
			
						stereofan
tag
válasz
							
							
								Flashback
							
							
								#81482
							
							üzenetére
						szerintem jól gondolod: bialetti brikka vagy egy sima kotyesz plusz egy hario skerton vagy mini mill nagyon jó szett! brikkával persze jobb.
a legnagyobb probléma szerintem az elektromossal az az intenzitás változtatásának hiánya, ott ha megy a fűtőszál akkor megy, a gázlánggal (ha van olyanod) lehet játszani, általában kis lángon kell főzni ami folyamatos.
a sima kotyeszt általában vissza kell hűteni a végén (a forrást leállítani), elektromosnál ez nem annyira egyszerű, illetve az elektromos alsó részét kicsit nehezebb is takarítani.élettartamra is jobb szerintem a sima változat.
 - 
			
			
Tanácsot kérnék egy nagyon kompakt kávéfőző szettre.
Egyenlőre helyhiányban vagyunk a konyhánkban, így valami olyan szett kellene ami kishelyen elfér és könnyen lehet vele kávét főzni.
Kezdésnek egy Bialetti főzőre gondoltam és egy HARIO Mini Mill-re.Viszont láttam, hogy vannak elektromos kotyogósok is, ezekről van valakinek tapasztalata?
 - 
			
			
						Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a Gaggia Classic szűrőihez hogyan kell meghatározni, hogy mennyi kávé kell? Gondolom ez függ az őrlés finomságától, és gondolom a kávé fajtájától is, hogy mennyi kell bele. Ma kipróbálnánk a Párommal a GC-t amit nemrég Sz Zs fórumtársunktól vettünk (Ezúton is köszönjük szépen a gépet, és a sok instrukciót is
 ), és ebben a kávémennyiségi kérdésben kicsit tanácstalan vagyok. Most a duplát szeretnénk kipróbálni. - 
			
			
						Illesvik
csendes tag
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#81459
							
							üzenetére
						Köszönöm az információt.
 - 
			
			
						zolko74
tag
Sziasztok! Debrecen 50km-es körzetében ismer valaki olyan szakit aki felszabályozna egy Mazzert? Szivem szerint Fragolához vinném, de futárral nem merem küldeni.
 - 
			
			
						SlayerSub
tag
válasz
							
							
								Sic.Transit
							
							
								#81476
							
							üzenetére
						aha látom, és több van belőle. Bár, hogy ez mennyiben javít a végeredményen...
 - 
			
			
						Elekellek
csendes tag
Valamiért senki nem reagált legutóbb a meghirdetett őrlőmre, most megpróbálom újra. A szöveg és a kép is maradt:
El szeretném adni azt a Fiorenzato F5 őrlőt, amit itt vettem prandristól két éve.
Fragola újította fel szintén két éve (szabályozás, új kések).Nálam havi másfél kiló kávé fogy, így 25-30 kiló kávé mehetett át a gépen. Az eredeti kapcsolóval is működik, és a két nyomógombbal is. Szép nagy a garat, jól kotorható (gumilabda után csak egyszer kell ráindítani). Néhány apróbb sérüléssel kaptam, a képeken láthatók. A dózert sajnos egy padlástakarítás során ellopták, így azt nem tudom mellékelni.
70.000 pénzt szeretnék kérni érte.
 - 
			
			
						Nibiru
tag
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#81471
							
							üzenetére
						Nem hinném, hogy olyasmit le mernének írni, ami nek igaz. Műanyagon szoktak krómbevonatot alkalmazni, ez biztos. Már többször is jártam úgy, hogy egyes tárgyaknál amikor kezdett leválni róla a bevonat, akkor felsértette a kezem. (zuhanyfej pl.)
Csak az nem világos, hogy ha egy gép ennyire robusztus ennyire fém mindenhol, miért kellett pont ezen az elemen spórolni pár fillért.
 - 
			
			
						mdav88
aktív tag
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#81468
							
							üzenetére
						Akármilyen is, ha nem figyelsz és néha odakoccolod a kart, igen gusztustalan lesz a végeredmény. Cserébe vehetsz újat több helyen is.
S ezt írják róla:
The professional and ergonomic filter holder The new filter holder, combined with the chrome-plated group cover, further enhances the professional characteristics of the Silvia. - 
			
			
						Nibiru
tag
Emberek, igaz, hogy a hőpajzs az új Silvia E-n is króm bevonatú műanyag?

 - 
			
			
						Toobee
veterán
válasz
							
							
								SlayerSub
							
							
								#81463
							
							üzenetére
						Most kezdtük el használni. IMS mellett, ha valaki nem akar duplát inni. Comandante 2 klikkel finomabb őrléssel ad jó lefolyást. IMS 17,5 g GetUp-ból, AVX 10 g-os 13,5 g. Naked karral szoktuk csapolni, tehát azonnal látszik, ha valami nem ok, plusz annyira alacsony a pogi, hogy elég kényes az előkészítésre.
 - 
			
			
						SlayerSub
tag
AVX-es preciziós 10g-s szűrőkosárral vannak esetleg itt tapasztalatok?
 - 
			
			
						Illesvik
csendes tag
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#81443
							
							üzenetére
						Szia!
A gyárilag meglévő vízbe lógatott szondás megoldás a hőmérséklet állításra nem megfelelő?
Üdv V.
 - 
			
			
						PeterAgos
csendes tag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81452
							
							üzenetére
						Légy türelmes! Én kezdőként egy Rocket Giotto V3-al és egy Bezzera őrlővel hetekig a mosogatónak készítettem a kávékat

Pedig volt jó tamper, megfelelő alapanyag, stb. Ez ilyen... - 
			
			
						beleriand72
tag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81452
							
							üzenetére
						Olyan nincs, hogy mellé lőttek a darálással, mert egy őrleményfinomság biztosan valamilyen beállítások mellett tökéletes lesz. (persze azért bizonyos határokon belül).
Nagyon sok fix és általad állítható összetevőkből adódik össze, hogy mi lesz a végeredmény: szűrő, felsőszűrő, tamperolási nyomás, kv minősége, amely napról napra változik (romlik), pörkölési szint, termőterület/fajta, gép vízhozama, beállított nyomás, kv pontos mennyisége, lefolyási idő, PID hőmérséklet, mennyire van előmelegítve a gép/szűrőtartó+kar/csésze....
...és akkor ehhez jön a darálási finomság.
Be fogod látni, hogy egy kb beállított RENDSZERbe a legegyszerűbb lesz a kávé finomságát állítgatni (jó persze tamper nyomás, néhány tized gramm, néhány másodperc), ám enélkül nem fogsz tudni rendes italt készíteni. Nagyon kis határok között fogsz elfogadható kávét kapni, mert vagy átömlik a víz a pogácsán és minimum 2-3x annyi híg lötty jön le vagy éppen el se fog tudni indulni. - 
			
			
						72lakiluk
tag
A kép alapján nem rossz az az őrlemény, de az egyebek ...
 - 
			
			
						kisdagimacs
újonc
válasz
							
							
								sz.zs.
							
							
								#81449
							
							üzenetére
						Szia
Köszi szépen igen, mi vagyunk, és emlékszünk mindenre amit mondtál, nagyon sokat segítettél tegnap is. Hálásak vagyunk érte, nagyon türelmesen és kedvesen segítettél minden bolond kérdésünkben.Nem is vártam közel sem olyan minőséget, mint tegnap, mikor megmutattad mit tud a gépecske, csak reméltük, hogy ha nem a "csomagolt boltit" vesszük és ha már annyira mondták hogy ez "presszóhoz van darálva", akkor legalább elfogadható lesz a kávé, amíg lesz egy rendes darálónk.. Ez van, még ott a tojáshéj.. majd belejövünk.
Mostmár látjuk, hogy valószínű nagyon mellélőttek a darálással a boltban, és a daráló sürgetőbb, mint gondoltuk.
Köszönjük a segítséget mindenkinek.

 - 
			
			
						Lefty
addikt
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81447
							
							üzenetére
						Daralo nelkul ennek nincs ertelme. Hiaba daraltatod le mashol, termoterulettol, porkolestol es szurotol is fugg, hogy milyen finomsagra lenne szukseg. Masreszt igy megdoglik a kave. Legolcsobb a mar emlitett CM702, illetve a nyomasfokozos szurot is el kellene felejteni, helyette IMS dupla. Idovel pedig egy PID sem lenne rossz, hogy ne tul sok, vagy epp keves hot kapjon az adott kave.
 - 
			
			
						soldier2
őstag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81447
							
							üzenetére
						Daráló nélkül nincs élet, egy ilyen gép használhatatlan anélkül. Hogy miért nem működik az előre ledarálják "espresso finomságúra" miért nem működik? Ezért: [link] Kell egy Graef 702 minimum, tamper, és jönni fog a jó kávé. Szerintem egy mérleg sem árt ami tizedes pontossággal tud mérni.
 - 
			
			
						sz.zs.
senior tag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81447
							
							üzenetére
						Szia, ha jól sejtem Ti vagytok , akik tőlem vettétek tegnap a gépet. Én mondtam, hogy a bolti kávéval át fog zubogni a víz az őrleményen, mert az a kávé már vsz. döglött. Na már most ha előre le van darálva, akkor a dőglés hatványozottabban sokkal gyorsabban megy végbe. Láthattad, hogy én viszonylag friss kávéból - azt is a fagyasztóból kivéve és mindezt frissen őrölve készítettem azt, amit ittatok. Mondtam, hogy ezzel a technikával “sajnos” csak így lehet vállalható eredményt elérni, de a nyomásfokozós szűrővel és a kis dugóval a karban azért el lehet készíteni a bolti kávét is. De azt egy szóval sem mondtam, hogy az olyan minőségű lesz, mint a friss, megfelelő szemcseméretűre őrölt kávéból készített ital. Ez csak egy szükségmegoldás kompromisszumokkal

 - 
			
			
						Csápájev
őstag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81447
							
							üzenetére
						Szükségetek van a géphez darálóra.
A legolcsóbb megoldás egy graef 702 kb 30ezerért. Ha van rá több (80-100), akkor használt Mazzer és társai. - 
			
			
						kisdagimacs
újonc
Dehogynem majd egy órát mondta mit, hogyan kell. A gépen végzett egy próba főzést is, és csodálatos kávét tud a gép, amennyiben nem úgy bénázik valaki, mint én.
Úgy jött le neki a jól megfőzött kávé ugyanezen a gépen, ahogy azt a minta videókon látni. Akkor ott minden klappolt.Azaz a hiba szerintem nem a gépben van.
Csatolok egy képet, hogy néz ki a kávé. Úgy látom egyszerre csak egy hozzászólásra tudok reagálni.
Azt reméltük, hogy a darálás segíthet, ugyanazon a darálón tolták át, amin ott a kávézó részben is dolgoznak.
Szerintem csak próbáltak rendesek lenni, én pedig még naiv és megvezethető vagyok a tapasztalatlanságom miatt. Azt mondták nem akarnak eleve darált kávét eladni, mert az nem megfelelően van őrölve. - 
			
			
						fragola.6035
aktív tag
válasz
							
							
								electroshock
							
							
								#81444
							
							üzenetére
						A hőstabil állapot szerintem a fejbojlereknél szokásos 30-40 perc.
 - 
			
			
						Bazsee71
őstag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81436
							
							üzenetére
						Annál nagyobb szakbarbárságot nehezen tudok elképzelni, mint ha valaki azt állítja, hogy le tudja neked őrölni presszóra. Hagyományos módon ez nem lehetséges, egyedül nyomásfokozós karral, de az meg nem GC színvonal.
 - 
			
			
						electroshock
újonc
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#81443
							
							üzenetére
						Esetleg tudnál mondani bővebbet a műszaki problémáiról?
Mennyi idő a hőstabil állapot a gépnél bekapcsolástól?Köszi!
 - 
			
			
						fragola.6035
aktív tag
válasz
							
							
								electroshock
							
							
								#81438
							
							üzenetére
						Nem tudtam megoldani a pidelést, veszett volna gőz. Úgy lehetett volna megoldani, hogy a gőznek egy külön kapcsolót és termosztátot kellett volna betenni, inkább nem vállaltam be. Csak egy nyomásmérő került bele, és nyomás beállítás, mert gyárilag 12 bar-on volt.
Nekem műszakilag több sebből vérzett, de a tulaj nagyon elégedett a kávé minőségével. - 
			
			
						72lakiluk
tag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81436
							
							üzenetére
						Azért a hány gramm és megfelelő tömörítés is kérdés lehet.
 - 
			
			
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81436
							
							üzenetére
						egy bolti őrlés szinte soha nem fogja eltalálni amire szükségetek van a rendes lefolyáshoz - még két ugyanolyan sorozatú Graef beállítása sem egyezik, ezt mind egyedileg kell kikísérletezni (sajnos nem fogjátok megúszni az őrlőt)
 - 
			
			
						CB
senior tag
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81436
							
							üzenetére
						Akitől vettétek nem láttak el tanácsokkal? Mert én pl. sok tanácsot kaptam az eladótól anno.
Sajnos őrlő nélkül hasonló kudarcok fognak érni, ezért minél gyorsabban szerezz be egyet.
A kávé valószínűleg túl durvára van őrölve.
Ha van örlőd, akkor is egy jó játék eltalálni az éppen aktuális kávé finomságát.
 - 
			
			
						electroshock
újonc
válasz
							
							
								fragola.6035
							
							
								#77657
							
							üzenetére
						Szia!
A PID-elést sikerült megoldanod? Mik voltak azok a bizonyos gondok?
Nekem nagyon tetszik a gép, jobban mint a kategóriában a társai.
Ha jól tudom akkor ennek az elektronikus termosztátját lehet programozni 81-105 fok-ig?
Mivel Én még sosem láttam ilyen gépet és a neten alig van információ róla így nem tudok máshoz fordulni tapasztalatokért.Köszi!
 - 
			
			
válasz
							
							
								kisdagimacs
							
							
								#81436
							
							üzenetére
						mutass egy képet légyszi az őrölt kávéról (még főzés előtti állapotában
), ahol látszik, hogy mennyire finomra darálták - 
			
			
						kisdagimacs
újonc
Sziasztok,
Új vagyok még itt. Tegnap vettünk egy felújított 2015 előtti Gaggia Classicot.
Nagyon örülünk Neki, de úgy érzem meg kell tanulni, hogyan kell kávét főzni vele.Saját őrlőnk még sajnos nincs, így az egyik kávé boltban vettünk szemes kávét, ahol ledarálták nekünk az egészet elvileg Espresso gép kompatibilisre, meg is beszéltük velük, holy Gaggiához kell, úgy tűnt, tudják mit csinálnak, Ők ajánlották fel a darálást.
A sima szűrővel vízesésként zubogott át a kávén a víz. Mikor a szűkítős szűrőt tettük bele, akkor kicsit lassabb lett a csapolás, de nagyon nem úgy jött ki a kávé, mint a YouTube videókon. :-) 30 mp alatt kb dupla mennyiség.
A crema vékony, a kávé íze elment kissé kesernyésbe.Mi ilyenkor a hiba?
A másik, hogy amikor a kart levesszük, közvetlen főzés után, akkor a zacc tetején tócsa van. Ez normális? Ilyennek kell lennie?
Köszönöm ha segítetek.
 - 
			
			
						madmike
őstag
Sziasztok!
Téves vásárlás miatt van két felesleges Laica Coffee&tea szűrőbetétem. Ha valaki használ ilyet akkor bolti ár alatt átadnám neki. - 
			
			
						adp
őstag
Aki az orszag deli reszen lakik, vagy jar at Szerbiaba (Tompa fele) , ajanlom terjen be a hatardiszkontba, szinte fel aron vannak viszonylag friss Lavazza kavek. 100%A Oro kave 3.5 volt december vegi pori.
Amugy nagyon sok aru baromi jo aron van - 
			
			
						mdav88
aktív tag
válasz
							
							
								Pufokaboka
							
							
								#81427
							
							üzenetére
						Sz.zs nemreg rette be mini e-be, de ki kellett vennie, mert vilagosabb kavenal megakadt.
250w motor melle inkabb a gyarit. - 
			
			
						Pufokaboka
tag
Van-e valakinek személyes tapasztalata dózeres Mazzer mini 64mm-es késre alakításával? Ebbe is érdemesebb-e F64 EVO késeket tenni, vagy inkább gyári Super Jolly javasolt? Itt van egy mod ez elég egyszerűnek tűnik, nem kell hozzá alkatrész csak 6 új lyuk

 - 
			
			
						Csápájev
őstag
A baristaszakuzletben újra kapható a Gibraltár nevű cortados pohár. Szerintem szép.
A boltban drágább (1440-), mint neten rendelve.

 - 
			
			
						reset
senior tag
válasz
							
							
								Bazsee71
							
							
								#81419
							
							üzenetére
						A hivatkozott linken írtam erről az egyik kérdésre válaszolva - nagyjából a következőképpen:
"Az előlapi nyomógombokkal lehet állítani a hőfokot, és a 2 LED felvillanásainak kombinációja mutatja a programozott értéket / amit egy egyszerű algoritmussal bármikor le tudsz kérdezni, illetve módosítani. Gyárilag 98 °C-ra van belőve (bekalkulálhattak 10 °C offsetet…) – 88 °C víz léphet ki a fejből. Nem mértem le. Felfűtés közben villog az aktuális LED (kávé vagy gőz) és ha elérte a kívánt hőfokot, akkor folyamatosan világít. A forgalmazó ad a géphez külön magyar nyelvű útmutatót ehhez. Az egész könnyen és gyorsan elsajátítható.
Ha belépsz a kalibrálási menübe, akkor az utólag beállított értéket mutatják a ledek, amit le-és föl irányba a nyomópanel megfelelő gombjaival módosíthatsz..."
(A két led közül az egyik a 10-es értékeket, a másik az 1-eseket mutatja. Ha az egyik pl. 8-at villan, az = 80 °C, a másik pedig mondjuk 5-öt, az = 5 °C...) Először a 10-es értékeket mutató led villog, utána rögtön az 1-es értékeket mutató...és ezt ismételgeti, amíg ki nem lépsz a menüből. - 
			
			
						reset
senior tag
válasz
							
							
								bluesfan
							
							
								#81415
							
							üzenetére
						A bojler palástjának felső részén van két szabad menetes furat egymással átellenes oldalon - az egyik a víz-beömlő cső, a másik a gőz kivezetésének csöve mellet. (a fentebb linkelt cikk egyik fotóján látható is vmelyik a két furat közül).
Egyelőre a gőzös cső melletti furatba rögzítettem a szondát tartó kengyelt...amit még ki sem próbáltam; jelenleg az Ascaso teljesít szolgálatot...Túl sok mindent nem várok tőle...mivel a gép előlapján kínálkozott egy szabad hely, gondoltam, rakok oda fészket: jól jöhet még egy hőmérőnek vagy manométernek. Inkább a kíváncsiság hajtott. Majd a használatba vételt követő napok alatt eldől, marad-e ott a szonda ahol most van, vagy 180 fokkal arrébb költözik vagy esetleg helyet cserél egy manométerrel. Új furatot semmi képen nem tervezek készíteni... - 
			
			
						reset
senior tag
válasz
							
							
								Illesvik
							
							
								#81412
							
							üzenetére
						A Magistert szűk fél éve használom. Ascaso Steel Uno Prof / Lelit Glenda masinákkal tudom összehasonlítani.
A Magisternek elektromos termosztátja van. Az előlapi nyomógombokkal lehet állítani a hőfokot...1°C. fokonként A legkisebb beállítható hőmérséklet 81 °C, a legnagyobb 105 °C. A gőzé nem állítható / az a gyári értékre fűt...
A gőze kb. az Ascasoéval egyforma erős / és valóban erős...
Azonban a gőzcsövéről lespórolták a szigetelő hüvelyt...és mivel nem anti-burn kivitelű, mókolni kell rá vmiféle szigetelő "muffot "...A csepptálcája viszont csodálatos
 Az eddigi használat során, mindig borsszáraznak találtam a környezetét - különös tekintettel az alatta lévő fenéklemezre...(Az Olaszpresszo lapján találsz róla írást a gépajánló rovatban. Ott a teszt soraiból és a kapcsolódó kérdésekből-válaszokból még szerezhetsz hasznos infókat. [link]
#81413 Ez csak egy mezei hőmérő...
 - 
			
			
						-v-
addikt
Nincs valakinél/nem tudtok eladó PID-es jó állapotú vagy felújított GC-t? Bratyesznak kéne lőnöm egyet

 - 
			
			
						GAgyiXyXy
aktív tag
Szerintem sétálj be a fekete bárányba és vegéyl ott is egy csomag frissen pörkölt csomag espresso blendet a lidl-es mellé és hasonlítsd össze kinézetre, illatra, ízre és árra is. Még automatában is kijön a kül. És ha drágállod akkor
körülnézel más pörköléknél is. Vannak lényegesen kedvezőbb árban is nagyon jó blendek mint a bárányban, amelyek kiválóak lesznek az automatádba. Ha már mindenképpen saját károdon akarsz tanulni. - 
			
			
						rallypix
csendes tag
Srácok, ha már szakmai fórumról van szó, akkor miért “főzitek” az eszpresszót? Szerintem a “készítjük” inkább megfelelő szó lenne, főzni meg főzzük csak a levest.
Régen olvastam már a fórumot, de ez most visszatérve nagyon bántja a szemem. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Könyvajánló
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Milyen TV-t vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...
 
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
 - Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
 - Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
 - Fitbit Versa 4 okos óra
 
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
						
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
 A legkülönbözőbb grammszámokat írjátok különböző kávéknál. Hogyan tudom meghatározni, hogy mikor van "tele" a szűrő? Meddig kell tölteni? 
								
							
 
								
							
								
							
								
								
							
								
								
								
							
								
							
								
							
							
								
								
								
							
								
							
								
								
							
							
							
								
							
								
								
							
								
								
								
							
								
								
							
								
								
							
							
								
							
								
								
								
							
								
							
							
							
								
							
							
							
								
								
