Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz weinmaker #89520 üzenetére

    évekig pavoniztam, azt elég jól ismerem. mivel nem csinálok vele cappuccinót, a zárt bojlernek csak hátránya van, az egész túlmelegedős bűvészkedés csak azért van, mert konstrukciójában ilyen a gép a gőzölésért cserébe.

    a nyitott bojlernél espressóhoz szerintem nincs jobb, semmi régi víz, semmi túlmelegedés. legjobb egy tökéletesített caravel strietman tetszene, de az túl drága. a robotban nincs fűtés, ami némi kényelmetlenséggel jár, cserébe viszont forrásban lévő vízzel csinálva pont jó, azt pedig mindenféle hókuszpókusz nélkül lehet csinálni minden konyhában.

    és tud 1:3 arányú kofit, ami szintén fontos, mert világosabb pörikhez sokszor nem passzol a caravel/pavoni ristrettója.

    szóval én ezért.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák