-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz weinmaker #89520 üzenetére
évekig pavoniztam, azt elég jól ismerem. mivel nem csinálok vele cappuccinót, a zárt bojlernek csak hátránya van, az egész túlmelegedős bűvészkedés csak azért van, mert konstrukciójában ilyen a gép a gőzölésért cserébe.
a nyitott bojlernél espressóhoz szerintem nincs jobb, semmi régi víz, semmi túlmelegedés. legjobb egy
tökéletesített caravelstrietman tetszene, de az túl drága. a robotban nincs fűtés, ami némi kényelmetlenséggel jár, cserébe viszont forrásban lévő vízzel csinálva pont jó, azt pedig mindenféle hókuszpókusz nélkül lehet csinálni minden konyhában.és tud 1:3 arányú kofit, ami szintén fontos, mert világosabb pörikhez sokszor nem passzol a caravel/pavoni ristrettója.
szóval én ezért.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest