Új hozzászólás Aktív témák

  • Xpod

    addikt

    válasz sh4d0w #6222 üzenetére

    Nah, újraraktam a windows-t.
    Kicsit megnyugodtam, megpróbálok érthetően írni.(Hátha mostmár megy.)

    Mikor felraktam a linuxot, a rendszertöltő elhelyezésénél hibát írt ki, egészen addig, amíg konkrétan nem adtam meg neki, hogy a hda/hda1-re telepítse. (Első vinyó, első partíciója, ahol a win is van.) Egészen pontossan: "Végzetes hiba történt a rendszertöltő írásakkor" hibaüzenettel befejezte a telepítést és a live CD-ről bootolt, amíg nem adtam meg a konkrét helyet.

    Mikor sikerült telepíteni a grub-ot, akkor elindult a linux, beállítottam hálózatot stb.
    Újraindítottam a rendszert, windows-t próbáltam indítani, de hiába választotttam ki a Windowst, nem indítottta el. Helyette kiírta, hogy a második menüpontot választottam, és visszadta a menüt, csak a linuxot tudtam indítani.

    Ekkor döntöttem úgy, hogy windows telepító be és hibajavítás. Igen ám, de nem talált telepített windowst, a teljes meghajtót üresnek látta.

    Lilo
    Úgy döntöttem, felteszem a Lilo-t, ehhez ugye kell a Lilo conf is. Egyból elkezdett reklamálni, hogy neki kell a KDE-ből ez meg az a könyvtár. Leszedtem. Továbbra sem volt hajlandó elindulni, és szerencsére meghülyítette a synaps csomagkezelőt is, így az sem indult el. Nagy nehezen elindítottam a csomagkezelőt, elkezdtem leszedni a teljes KDE-t, de meguntam és abbahagytam.

    Lehet inkább a Suse-t kellene ismét megpróbálnom, azzal nem szívtam annó annyit.

    Ja és nem találtam hibajavítás opciót a CD-s live-on.
    OEM telepítés, teljes telepítés, CD boot, meg hasonlók vannak, de hibajavítás nincs vagy csak én nem találom. :(

    Ubuntu 8.04.1-el próbálkoztam.

    [ Szerkesztve ]

    Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Új hozzászólás Aktív témák