Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Doki16 #156836 üzenetére

    Latnad mi van odabent. :DDD Lexus reszlegen (kep jobb szelen ablak) bent allt minden jelenleg kaphato modell minden felszereltsegi szinttel. Az RC-F fele odasanditottam parszor. :U Bar ha odakerulnek, hogy az RC vasarlas fenyegetne akkor 300h lenne.

    Egesz jol megy az UX amugy es par dolog rögtön megfogott benne. A kormanya peldaul nagyon kellemes (es futött ami a kep alapjan gondolhatjatok mennyire jol esett), ulesei is jol tartanak, visszapillantok elhelyezese/merete is jo (erzesre kisebbek de közelebb vannak).

    A haptic feedback-es touchpad viszont nekem nemgyerebe... Azt nem is ertem hogy gondoltak. Biztos meg lehet szokni de elsö hasznalatra nekem nem adta. Az eco/normal/sport kapcsolo elhelyezese a kormany mögött azon a szarvon kenyelmetlen meg hulyen is nez ki. A masik szarv most hirtelen nem tudom mire van. A digitalis muszerfalat meg mindig nem csipazom. A "mutatos digitalis" jöhet, de ez a "rohadt nagy szammal eled tolom mennyivel mesz" dolog sose volt a szivem csucske. A ~180LE viszont jolesik. Szepen meg tud indulni ha az ember hozzaszokik a gazpedalhoz. Nekem baromi fura volt elsöre hogy billenös de ez tenyleg csak megszokas.

    Amin meglepödtem, hogy komolyan mondom leszamitva az elötted levö teret ami nagynak tunik a kormany mögött levö focipalya miatt, szukebbnek tunik mint a CT. o.O Ismet csak megerösitettem magamban, hogy ezek a crossover/SUV cuccok csak semmirekellö joszagok.... :U

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák