Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz -v- #254947 üzenetére

    Azért az, hogy a többi gyártó felzárkózott hozzá elég erős, még barokkos túlzással is, mármint az elektromos hajtásláncot és az FSD - és annak tanulási mechanizmusát - tekintve. Gyártási minőségben, anyaghasználatban meg a Tesla sosem volt igazán jó, sőt.

    Az, hogy károkat okoz, egyértelmű, mint ember szerintem már régóta tudható volt, hogy egy p*cs, de ha más nem, akkor a twitteres ámokfutása a széleskörben is nyilvánvalóvá tette ezt. Ugyanakkor megvolt a képessége, hogy az embereknek eladja azt, ami talán csak a fejében létezik sok-sok éven át, még akkor is, ha pl. olyan látványos bakik csúsznak az előadásba, mint a Cybertruck törhetetlen betört üvege. Brumi jól írja, az elején még ez jól jött, de idén 20 éves a cég, betartható ígéretek kellenek, nem távoli, nagyot ütő álmok. A másik, hogy a cég részvényei sosem a jelent árazzák, hanem a jövőt. Az pedig, ahogy a twittert szétveri, eleve nem segít a Teslán, de pl. 1 éves távlatban a Google is volt 150 dollár körül és decemberben meg 83 dollárt nyaldosta.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák