Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    Köszi mindenkinek :R igen 1.4 16V Vectrához képest elég virgonc itt a városban, magyarországi és vezetett szervizkönyves 321000 km van már benne de elég sokat pályáztak vele, gondos gazdája volt ennek köszönhetően nem volt elhanyagolva minden időben volt cserélve, összes gyári Seat könyvet illetve a szerviz számlákat megkaptam róla, motorja nagyon csendes szép egyenletes az alapjárat és jól húz az 1.4 -hez képest, a váltó nagyon precíz és pontos, futómű és fékek szintén tökéletes, 2 elektromos ablak és klíma is tökéletesen működik, belseje ugyan olyan szép mint kívülről szakadásmentes és még az ülések sincsenek kiülve, jövő augusztusig van rá műszaki, előtte ki volt kárpitozva és fél tank üzemanyaggal hoztam el ! :)

    A gyári kulcs távirányítója nem működik de azt majd megnézetem valakivel :D

    Nagyon jó áron vettem (480k) főleg a színe és a sok km. miatt volt ennyi, de ugye állapotot nézünk és nem km -t, szóval eddig nagyon meggyőző !

    Beázni biztosan nem fog, már 2X lemostam és a szőnyegek is csont szárazak voltak, ezt direkt néztem mielőtt megvettem !

    Zsír új téli gumi van rajta 14" acélfelnin, szereznem kell hozzá valami normális felnit 15 vagy 16" méretben és ugye nyári gumit :))

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák