Új hozzászólás Aktív témák

  • Scytha

    tag

    válasz szőröscica #117512 üzenetére

    Hasonló cipőben járok. Ennél (2k eur) havi összeg váltásnál már érdemes valami csomagnak utánanézni akár a bankodnál is. Most pl az OTP-nél havi 600e-ig tudsz plusz költség nélkül váltani, az már egész közel van ehhez az összeghez. De a többi bank is kénytelen volt a Revolut miatt lépni, akadnak jó ajánlatok erre.
    Ha már Revolut, én múlt hónapban befizettem a premiumra (3e/hó) itt az 1%-os fee-t elengedik korlátlanul válthatsz (ugye 350e ft-ig van náluk ingyenes váltás standard csomagnál). Szóval állandó jelentősebb összeg váltogatása esetén szerintem megéri. (egyébként nagyon jó dolgokat kapsz mellé ingyen appok - nordvpn, freeletics stb., külföldi biztosítás stb.). Szerintem nem rossz ajánlat engem megvettek.

    A kérdés másik felére: ha nem állampapír és nem akarsz komplexebb, utánajárósabb befektetést, mint a VWCE, akkor szerintem teljesen jó. Én hosszú távra nem sok értelmét látom az eurós állampapírnak. Nekem van benne (a portfólióm szintjén) jelentősebb pénzem, a háború indulásakor pakoltam bele, korrektül hozott, de ha lesz egy komolyabb korrekció (vagy összeomlás ;] ) a tőzsdén áttolom ETF-be.

Új hozzászólás Aktív témák