Új hozzászólás Aktív témák

  • ranger99

    csendes tag

    válasz Reggie0 #38509 üzenetére

    Sziasztok!

    Egy ideje szemezgetek ezzel (igazából első eszközöm lenne, próbálgatásnak, tanulásnak), és közben a nem EU-s oldalukon megtaláltam kicsit olcsóbban, 94 dollárért, ahonnan szintén lehet EU raktárból kérni.

    Később megtaláltam ugyanezt csomagban, ahol adnak hozzá műgyantát is, küldtem magamnak 5%-os kupont, így 120 dollár lenne a vége. Kerestem, hogy 500 grammos vagy 1000 grammos kiszerelésű, amit adnak hozzá, de nem találtam meg sehol a leírásban. Árulják külön is, ott 1000 grammos, de az ahhoz tartozó képen 500 gramm van. :D

    Írtam a supportnak, hogy akkor most mi a helyzet, visszaküldték a táblázatot a paraméterekkel, gondolom a gép és a csomagolás tömegéből kellett volna kimatekozzam a választ. Erre közöltem nekik, hogy tök jó, de a másik linken gyanta nélkül is ugyanezek a tömegadatok szerepelnek. Erre megkaptam az aktuális promóciókat listázó oldal linkjét. Itt feladtam a velük való levelezést.

    És a fenti mese után: esetleg aki rendelt ilyet most vagy már korábban, tudna róla infót mondani, hogy mekkora kiszerelésű gyantát adnak hozzá? :D Kb. 9400 Ft-ra jönne ki, ami ha 1000 grammos, akkor az nem lenne olyan rossz azok alapján, amiket máshol láttam.

Új hozzászólás Aktív témák