Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz bekiss #109626 üzenetére

    Nekem Dainese Carbon Cover ST kesztyűm volt, nem mondanám gagyinak, mégis sérült a bal kisujjam feszítőina. Simán tudom használni, behajlítani, csak egyenesre kinyújtani nem.

    De akkor már leírom a többi cuccomat is:
    - sisak: Lazer Breva Z-Line, csak a plexi tört le, meg néhány karcolás.
    - kabát: Sixgear Trail, a bal karjánál félig-meddig szétszakadt a protektorzseb varrása, emiatt az alkarom bőrébe beleszántott a protektor, most van egy szép V-alakú hegem. Ezen kívül nem lett semmi bajom - már ami a felsőtestet illeti, bár a hátában kicseréltem az eredeti, vékony szivacslapot egy level 2-es sárga izére.
    - gatya: Sima C&A-s farmer volt rajtam Asesso térdvédőkkel. A nyílt combcsonttörés miatt kiszakadt, de ha a szintén Sixgear Trail nadrágom lett volna rajtam, abból is ugyanúgy kiállt volna a csont. Sőt, abban lehet, hogy ugyanúgy jártam volna a térdprotektorral, mint a kabáttal. Az Asesso tökéletesen a helyén maradt, és nem is lett abszolút semmi baja a térdemnek.
    - csizma: TCX AirTech, a sarkánál szétszakadt, de még mindig jobb, mintha cipőben lettem volna. Így csak egy bokatörés lett.

    Képek - bár a mentősök is tovább rontották az állapotukat. :D

    És egy rövid leírás annak, aki még nem ismerné a történetet: lakott területen kívül, a főút egyik kanyarjában a szembejövő autós áttért a szembesávba, én rosszkor voltam rossz helyen, és összeért a járműveink eleje, bal oldala. Csúszni nem csúsztam, csak átrepültem az autó felett, majd az árokban értem földet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák