Új hozzászólás Aktív témák

  • NINJA_V

    tag

    válasz vendingo #13603 üzenetére

    Gondolom 900rr-re gondolsz es nem 600ra...tavaly volt egy 900as ugy volt megtartom, vegul nem...igaz az mar 919-es volt, nagy elmeny volt motorzni vele, 30 akarhany ezer km benne, full gyari festes, mindene hibatlan, nagy orditos yoshimura kipufogoval, akkora tank mint egy ebedloasztal.jo volt vele bohockodni, funbike-nak teljesen jo. Blokkja mint a safhauzen :D, egyedul a fekek voltak azok amin meglepodtem hogy mennyire nem fognak :DDD

    Masik, mumia adventure bike...nekem is egyik projectem lesz a kozlejovoben egy ilyen gep, africa twin legendasan jo motor, mai napig megallja a helyet. Ebbol is volt tobb modell, rd04 volt az etalon, rd07, 07-A mar frissitett. Blokkjat csinaltam en is, tartos egy darab az biztos, de ilyen 90 -100 ezernel en tuti csinalnek rajta egy nagy felujitast, blokk szet -ossze, plusz futomufelujitas stb, utana megint sok 10 ezer km-ig hibatlan.
    Igazbol, en supertenre-t vagy 900as elefant-ot akarok majd, africa twin mar tul sok embernek van ;], de teny hogy etalon motor volt a turaendurosok koreben, meg nagy bmw gs hype elott.

    Two Strokes and Four Jokes

Új hozzászólás Aktív témák