Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Geresics #71967 üzenetére

    De hogy ne csak fröcsögjek:
    Nekem speciel jobban tetszene egy rövid összeállítás vmi zenés aláfestéssel, nagyon max a leglényegesebb hozzáfűzéseket beleégetni a videóba olvasható formában. Az egészet le lehetne vágni a tizedére, így az egyszeri néző nem unja halálra magát. Mert szerintem baromira unalmas azt látni, hogy konkrétan motorozol.
    Nem véletlen nem nézek youtube-on sem fedélzeti kamerás videókat, főleg nem kommentvideókat ahol a srác városban furikázik és közben pofázik bármiről, legyen az mondjuk az automata láncolajzó.
    Rev matching volt az egyetlen kivétel ez alól Youtube-on, amit valóban menet közben volt érdemes bemutatni. :) Vagy vmi vezetéstechnikai felvétel ami ebből a nézőpontból pont bemutatható (nem is jut eszembe hirtelen példa), esetleg egy megörökítésre méltó esemény vagy incidens.
    Nem véletlen hívjuk fedélzeti kamerának, hisz másra nem való.

    Régen suliban foglalkoztunk médiával csak úgy fakultáció keretében. Talán az egyetlen dolog amit megtanultam, hogy csak azt kell meghagyni, amit tényleg meg szeretnénk mutatni. És fogjuk rövidre, mert unalmas lesz.
    Aztán már eleve úgy kellett kameráznunk, hogy fejben már tudnunk kellett mi az, amit be szeretnénk mutatni.
    No nem úgy, mint egy random házivideóban, hogy mindenki és minden benne legyen és semmi nem látszik vagy történik. Hanem a kamerával kellett ugye végigvezetni a néző figyelmét az eseményeken. Az sem ártott, ha tudtuk használni a keresőt a kamerán.
    Persze ezt nehéz elvárni egy fedélzeti kamerával.
    Meg kell hozzá egy jó téma, mert elég nehéz lekötni a figyelmet egy dögunalmas témával.
    Vagy legyen 10 másodperc egy snitt, legyen bevezetés, átvezetések/áttűnések, és zárd le frappánsan egy két soros összefoglalóval (de azt akár riport jelleggel kamera elé kiállva, ne csak úgy mint a fent megnevezett Youtube videósok, ha nem muszáj).
    Kedvcsinálónak egy két perces videó szvsz bőven elég. :K
    Aztán akit esetleg érdekel a hosszú és unalmas verzió, az tovább kattinthat. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák