Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Na megint mehetek szerelőhöz. Olyan instabilnak érzem az autót, korábban már mondtam, hogy kicsit balra ránt mindig a kormány főleg szar úton kb ellen kell neki tartani.. Mivel van Baranya matricam, pályán jövök haza, ha olyan helyen vagyok, ha 5 km akkor is és ma kicsit mentem 130-140-nel és úgy szitál az autó, instabil, mint imbolyogna. Tényleg elég instabilnak érződik, és rossz úton is, nyomvalyuson előzve is elég instabil, billegos stb. Szerintetek mi lehet?

    Lengescsillapito? Mert ugye 2 szerelőnél volt, elvileg jó, a harmadik le akart húzni a hátsó hídszilent cserével is, de azt mondta, hogy az első bolcsoszilentek is lotyognek... Na másik 2 szerelő megnézte és nincs bajuk, elvileg gombfejek, stb rendben van, futóműállítás is volt, jó volt. Ez az autópályás dolog lett most feltűnő mert a többi instabilitás eddig is volt kb. És az autópályán is úgy kellett ellentartani a kormánynak, szitált vagy nem is tudom nagyon fura volt.

    Bocs ha kicsit érthetetlen, éjszakás voltam, 1 órát aludtam és leazott a panel, szobámban 10 centisen víz állt, azt se tudtam hol vagyok hirtelen, most se nagyon tudom.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák