Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz MC Pite #73505 üzenetére

    Ohh, nekem a Xiaomi megoldása bejött. Ha nem a töltőbe épített mikrofont, hanem a telefon mikrofonját használom, akkor nincs panasz a másik oldalról. Nem zavar semmit, csak a hangminőség nem az igazi, adó teljesítménye se túl tigris, gyakorlatilag van hogy Baja környékén is képes elnyomni az SR1, vagy 2, már nem emlékszem pontosan. Valamit valamiért
    Amúgy ezek az FM transmiterek fasorban sincsenek a Nokia C7-esem FM transmiterével. Néha elkap a nosztalgia, és arról hallgatok zenét a kocsiban, de mint telefont már nem használom. Pendrive rá MP3-akkal, azt FM-en átküldöm a rádiónak, és mehet a banzáj, ha fent a tető.

    Nincs rajta gomb témára. Engem személy szerint nem zavar, sőt... Most még egy plusz helyen kezdjek el matatni, ha léptetni akarok számot, vagy fel akarom venni a telefont, vagy növelni a kihangosítás hangerején?

    A Dension megoldása tényleg jobb, sőt. Ott CD tárat emulálva már eleve digitális adatfolyamként (spdif) megy a hang, és a digit-analog átalakítást a fejegység csinálja. A Yatour féle analóg jel nekem annyira nem jön be, de tény, olcsóbb, univerzálisabb a hardver.
    Gyakorlatilag egy Soros port + spdif kimenettel olyan adatfolyamot küldesz a Update Listre, amit akarsz. Elkezdtem csinálni raspberry pi-re egy pi hat-et, de mivel kb nulla jelentkező volt hogy ki akarja próbálni, egyet legyártottam magamnak, és ennyi. Most egy volt kollegám játszadozik vele, de ő is, kb havonta 1x unalmában valamit újítgat rajta, de ez is ment az elfeledett soha el nem készülő projektek halógödrébe.

    USB töltő: Őszintén, én azt várom, hogy legyen IKEÁ-s USB töltő kocsiba. Abban legalább nem kell majd csalódni. a QC jó dolog, hogy az aksi mit szól hozzá hosszú távon, hát... Ezek a gyorstöltők is max addig tudnak gyorsan tölteni, míg "hideg" az aksi. Onnantól, hogy megy a navi, dolgoztatja a procit, közben tölti az aksit, fűti a nap a telefont, elveszti létjogosultságát. Konkrétan az i6s, ha nem tolom rá a klímát tűző napon, nem is tölti a telefont. Nem egyszer merült le navigálás közben nyáron.
    Kell egy értelmes fejegység amit tud Android Autot, és/vagy CarPlayt, telefon be a kesztyűtartóba, vezetéskor meg mindenki hagyjon békén.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák