Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    válasz -Mosquito- #2011 üzenetére

    jahogyjaaa. mostmár értelek.
    Neeem, vettem még semmit, csak a benne lévő 15öseim vannak, amivel mindezidáig meg voltam elégedve mind gyorsulás, mind végsebesség terén, de kb 1 hónapja valami fura a gépen. Igaz, hogy akkor pár dolog lett cserélve (nagyplexiről kisplexire, mosható sport szűrő helyett papírra váltottam, valszeg a kuplungom sem a régi már), de néha úgy érzem jobban ment ez (DigitXT teljesítménynövekedésétől függetlenül).
    vagy a szíj szar, vagy a kuplungom, vagy a görgők. Nomeg talán nem is pörög fel annyira mint régebben tempóból gázt adva.

    Puliról az elméletem egyszerű. mivel ugyanazt az utat járja be mint a normál görgők, de (feltételezhetően) nagyobbat emel, érdemesnek találnám 14gramosakkal megpróbálni, feljebb víve a fordulatot, ezáltal valamivel erősebb lesz, így jobban megbírkózik a nagyobb emeléssel. ugyanakkor DigitXT kollégának is igaza lehet abban, hogy míg a gyári görgősúly huszonakármennyi gramm, ez a Malo varioval 15-re redukálódott, lehet nem kéne bele kisebb Puliból sem. De ha meg ugyanez a fordulat maradna és nagyobbat emelne, félek, hogy a dinamika rosszabbodna a végsebesség emelkedése mellett, amit azonban nem soxor használok ki.

    MÁS

    SRÁCOK!

    Miben is maradtunk a kecskeméti SPD talival kapcsolatban? Összejövünk ott?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák