Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    válasz Tulku #11029 üzenetére

    Sajnálom, hogy nem sikerült értelmezni a mondandómat. Inkább nem számolom össze, hogy hányszor írtam le, engem nem izgat a beégés, s én nem fogom visszamondani.

    És igen, segítséget kértem, mert amíg én 8 éves korom óta számítástechnikában mozgom, barátom (aki szintén B7-et venne) fodrász. Nem igazán vágja ezeket a dolgokat és megkért, hogy dobjam ide be a témát.

    Senkit nem kért meg LG-s alkalmazott, hogy rossz készülékeket fotózzatok, harmadjára is leírom, hogy barátom szeretett volna látni pár jóideje használt eszköz állapotát.
    De erre is jött a sározás, hogy "tökéletes kijelzőt fotózna mindenki, nem látnál semmit"

    IGEN, ez lenne a terv, hogy egy bizonytalan vásárlót meg lehessen győzni, hogy normál használat mellett nem ég be 2 év alatt sem semmi. Leírtam azt is, hogy mire használja az illető az eszközt (ps, spotify stb), hátha valaki hasonló játékokkal (Fifa, GTA) játszik, mint ő és látná, hogy nincs beégve a térkép pl.

    Tényleg nem tudom mi ez a stílus, csak mert elmeséltem egy történetet, képpel alátámasztva, leírtam, hogy lehet rossz darabot fogott ki, leírtam, hogy nem ismerem a beállítást sem a tartalmat.
    Nem az volt, hogy "ne vegyen senki ilyen tv-t mert x nap után ilyen lesz és mekkora sz*r", bár ezeket a kommenteket egy ilyen hsz után sem látnék szívesen.

Új hozzászólás Aktív témák