Új hozzászólás Aktív témák

  • trassher

    addikt

    válasz trassher #44663 üzenetére

    Most írtam épp le a kínom az opelfórumon, bemásolom ide. Az autó egy g astra, x14xe motorkóddal, delphi klímával.

    Tegnap felrakták a kompresszorra a gyári tekercset, ékszíjtárcsát, kuplungtárcsát. Nem kapcsolt így sem a ventillátor, azt mondták ennyit tudtak tenni.
    Elmentem egy hivatalos bosch autóvillamossági műhelybe. Nekiestek, szépen mindent kimértek, nincs meg a klímaventillátor kisebbik fokozata. Kivezéreltek minden lábat, meglett a hiba. Előtétellenállás le volt lazulva. Megtakarították, befújták, megy a klíma. 12 báron kapcsolt is az első fokozat, hűtött a szépen, kapcsolt a következő fokozat is. Mondja a főnök hogy erre új kompresszor kell. Hangos, rázza a motort. Mondta még áttudják mosni, feltölteni friss olajjal, gázzal és meglátjuk. Ma fél 10-re mentem érte, kifizettem, elhoztam. Félúton próbáltam de nem kapcsolt be a klíma. Egyből vissza, nézzék meg mert nem így hoztam ide. Próbalámpa, áram eljut a kompresszorig szóval ennyit bírt a kompresszor. Reggel 8-kor megint kipróbálták mielőtt hívtak, nem volt hangja sem már. A hibát amivel odavittem megcsinálták, a kompresszorba nem tudnak belenézni. Nem álltam le veszekedni vele mert semmi értelme nem lett volna. 24.000 forintot kértek el mindennel együtt mégsem történt előrehaladás. Összesen már 70.000 forintnál tartok és ment 3szor 2 percet a klíma.

    F_Gergely: Az én klímám működött mikor megvettem, aztán jött a fosvihar. Most beszéltem az opel magocsa szervízvezetőjével, holnap 9-re megyek hozzájuk. Ha ők azt mondják hogy szar a kompresszor akkor elhiszem, ha más a gond akkor megcsináltatom. Munkalappal vissza a bosch-os szerelőhöz és megmondom hogy lóvé vissza vagy legközelebb a fogyasztóvédelemmel érkezek.

    [ Szerkesztve ]

    Redmi Note 7

Új hozzászólás Aktív témák