Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz beg #60828 üzenetére

    Engem a klíma hiánya kikészítene. Az egyéb szempontból fapadosság és az 1.4-es motor nem zavar, de amiben már van klíma, az még tropa állapotban is alig kapható 600 ezerért, nemhogy téligumi szettel.

    (#60830) Petyyyyy: A szomszédom már nem az első (prémium) autóját hozza be Németországból, kikértem a véleményét, szerinte teljesen felesleges ebben a kategóriában ezzel bajlódni. Ha csak azt feltételezzük, hogy fél áron meglenne, akkor is ott van az, hogy meg kell szervezni a kijutást, ha trélerrel hozatod az is pénz, ha lábon hozod az is pénz, honosítás is pénz, vizsgán ha nem elsőre megy át az is sok pénz és akkor az sem mellékes, hogy ha nem az első eléd kerülő példányt hozod haza az is mi pénz még utazgatni abban a batár nagy országban.

    Aztán meg próbálta eloszlatni azt a mítoszt, hogy a német autótulajdonos valamiféle übermensch, ott sem csak főorvos feleségek furikáznak kizárólag hétvégente. Egy prémium autót talán igen, de egy Astra ott is melós kocsi. Na meg elég ránézni a hozzánk eladott használt autók állapotát, azokat nem a határon, hanem még Németországban gyötörték meg.

    Egyébként nem lennék ellene a kintről behozatalnak, de félek, hogy nem ez a kategória az, amin olyan nagyot lehetne spórolni. Mondjuk egy H-ért vagy még inkább egy J-ért már elmennék Németországig.

Új hozzászólás Aktív témák