Új hozzászólás Aktív témák

  • ufosrac

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segitsetek kerlek, mar vagy 1.5 eve probalom megoldani a kovetkezo ket issue-t:

    Auto: VW Jetta 2007, 1.6 benzin, BSE motor, manualis valto

    Jelensleg #1: sebessegtol fuggetlenul ha finoman nyomom a pedalt (ertsd epp csak tartani akarom a sebesseget) vagy benyomom a tempomatot akkor folyamatos, mely kattogo hangot lehet hallani. Ha gyorsitok, lassitok, guruluk, nem nyomom a gazt, stb. akkor megszunik a zaj.

    Jelensleg #2: gyenge fekezesnel (ertsd: finom lassitas) olyan, mintha 8-as lenne a kerekben / tarcsaban, nem egyenletesen fog, hanem darabosan. Kiprobaltam teljesen mas szett felni + gumi parossal, ugy is csinalja

    Javitva: felnik rendben, gumik rendben, 4 szilent cserelve, motortarto bak rendben, olajcsere rendszeresen (15k km-kent), tarcsak cserelve, betetek cserelve.

    Barmi otlet? El tudom azt is kepzelni, hogy valami ugyan javitva, cserelve lett, de nem rendesen vagy epp ramondtak, hogy 'rendben' :( Mar tobb szervizben is probalkoztam, de vagy 'nem tudjak reprodukalni' vagy 'hat ha majd jobban megmutatja magat, akkor kicsereljuk'. Viszont en mar 6 eve hasznalom a gepet, erzem, hogy rossz es igy iszonyat diszkomfortos vezetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák