Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    Orokoltem egy 2003 -as, 1.2 -es 12szelepes sedan fabiat, 70ezer km -rel, garazsban tartva.
    Barmennyire is nem tetszik az auto, ugy dontottem, hogy amig egyetemre jarok es diakfizubol elek, megtartom.

    A 70bol 35 biztosan, de szerintem mind a 70 -ezer km nagypapasan lett levezetve. Utolso 35ezer km -nel az olajcsere le lett szrva, 3x 2ev utan lett cserelve, 1x pedig 4 ev utan (km mindig joval 10k alatt). A garazsban raadasul csak 15w-40 -es olaj volt, remelem nem azt toltogette bele az oreg, na mind1.

    Van barmi tipp, javaslat, hogy a motor tipushibait elkeruljem? A vezerlest 100k -nal tervezem cserelni, de a kora miatt lehet elobb kellene (17eves)? A beegett szelepeket meg lehet valahogy elozni? Premium benzin megy bele segithet barmit is?

    Osszefoglalo szerint azokat erinti jobban a gond, amik kimelve vannak. Alattam a kocsi rendszeresen meg lesz hajtva a bukkben, tegnap is bele ment ott 200km. Mokas vezetni, olyan mintha egy gyerekeknek keszult tanulo auto lenne, mert minden kanyarbol padlogazzal lehet vele kijonni, ugysem csinal semmit sem.

    Azt is tudom, hogy a hosszu autopalyat sem birja. Ez mit jelent? Miskolc-balaton 140-150 -nel sok lenne neki nyaron? Lehet rajta segiteni valahogy? 5w-60-as olajjal?

    Egyelore ennyi, mert ha tul hosszu egy hozzaszolas, sokan csak atugranak felette, es nem kapok valaszt :DDD

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák