Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz bitpork #66115 üzenetére

    Így van a katalizátor hiánya azonnali bukta. Jobb helyeken a katalizátort nem úgy veszik ki, hogy megfogják kivágják behegesztenek egy darab csövet a helyére és kész. Felül két helyen megvágják kibelezik de a burkolat megmarad abba hegesztenek bele egy átmenő csövet és úgy megy vissza a helyére. Hiába nézik meg emelőn a kocsit alulról senki meg nem mondja, hogy ott bármi történt. A belét meg had vigye a cigány jó pénzért. Kell még egy jobb fajta chiptuning. Vizsga előtt rátöltöd a butított programot azzal úgy megy át a vizsgán kamu katalizátorral jatt nélkül nulla füsttel mint a szél. Ahogy hallottam megbutítva a legtöbb euro2 turbódízel autó és néhány euro3 is a környezetvédelmi besorolásának felső határértékén belül marad katalizátor nélkül is, csak az annál újabbak modernebbek buknak ki. Ráadásul vizsgán pont azokat a kipufogógáz összetevőket mérik amelyek nem romlanak olyan drasztikus mértékben katalizátor nélkül sem. Majd az összes tuning dízeles ismerősöm autója így van megoldva eddig soha senkinek nem szóltak érte pedig csak néhány ember hordja jattos vizsgára a kocsiját. De ha megnézed műszakin eleve egy fals adatokkal dolgoznak. Az, hogy a vizsgasoron állva terheletlenül üresben nyomnak néhány padlógázt attól nem lesznek okosabbak. Ha feldobnák az autókat egy görgős padra aminek beállítanak egy tisztességes ellenállást és mondjuk harmadikban vagy negyedikben nyomnának egy padlót alapjárattól egészen tiltásig az 1:1 megmutatná az motor valós károsanyag kibocsátását. Cserébe tíz autóból hatot hetet kapásból úgy csapnának ki a vizsgáról mint a taknyot függetlenül attól, hogy dízel vagy benzines.
    A másik megoldás, hogy odamész adsz egy tízest és szemet hunynak még afelett is ha valamelyik oldalra ki van vezetve a kipufogód. Ez magyarisztán itt mindent lehet.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák