Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #74200 üzenetére

    Ok, akkor a negyedretro az 5 éves gép 10 évesig. (C)™
    (örülj, hogy használjuk a félretro(C)™ kifejezést :P így alkottál és adtál (még) valamit a közösségnek. :) )

    Igen, márc 30-án kedden elvitte hogy majd ápr 5-től kifizeti. Ápr 2-án pénteken hívott, hogy szétszedte h megnézze, hogy milyen és letört pár lábat a foglaltból, meg párat összehajlított. Ápr 6-án több mint 6 órát voltam nála, hogy a régi gépéből (amit szintén kinyírt, 2nd gen legkisebb I3 + 4GB RAM) meg a lehetőségekből összetaknyoljak neki valami működőt. Végül egy LGA1155 (a régi lapja) valami minimál chipsettel egy 2700-as Celeronnal, 4GB RAMmal integrált VGAval 1TB HDDvel lett a működőképes gép. Szárnyal mint az ólomszárnyú betonbagoly.
    Ha nem volt neki jó az I3 4330 + 16GB RAM... De mondtam neki h attól függetlenül, hogy tönkretette, ki kell fizetnie. Eleve eladni sem akartam, ő könyörgött nekem, hogy kell neki meg hagy legyen gépe a hosszúhétvégére. Erre mit csinál rögtön péntek reggel? Szétszedi, hogy megnézze milyen ... Aztán mikor kész a baj, majd varacskolgatott rajta, akkor csak este hívott. Addigra szegény gép már válogatott kínzásokon esett át... :(

    Peche van, mert ma úgy alakultak a dolgaim, - ahogy nem szerettem volna - , hogy szükségem lesz a gépnek az árára rövidesen.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák