Új hozzászólás Aktív témák

  • #92251648

    törölt tag

    válasz #71562240 #11307 üzenetére

    "Nem tudom, aki elmondása szerint a bevezetőt olvasta el majd félretette (és nem említi, hogy később elolvasta az egész dolgozatot), honnan tudja, hogy mi van a dolgozatban, vagy ha elolvasta a félretevés után valamikor a dolgozatot, miért nem arról ír, miért a bevezető elolvasása utáni félretevésről. "Elolvastam a bevezetőt, de félretettem, mert nem akartam konfrontálódni" - ennél megalázóbban konfrontatívabbat el nem tudok képzelni egy véleménykérő szerző számára."

    Nagyon cuki ez a harmadik személyes, név szerint nem említő, de félreérthetetlen utalás, kedves Kammerer fórumtárs. :) Persze írhatnék más jelzőt is, no de hagyjuk a konfrontációt!

    Ellenben Te félreértésben vagy, de hát ugye minden szövegből azt olvassuk ki, amit nagyon szeretnénk. Amit nem tudunk elképzelni, azt meg nem olvassuk ki belőle. A nagy igyekezetben fel sem tűnt neked, hogy a dolgozatról semmilyen véleményt nem mondtam? Darvassal többször is volt alkalmam beszélgetni, ismerem a véleményét és vélekedését a régi és a mai dolgokról. Elszállt felette az idő, ahogy a HiFi felett is, de talán korrektebb fogalmazás, hogy megváltozott az a HiFi, amit egykor örömmel űztünk, a mai meg már nem érdekel. Darvassal együtt sokan kipottyantunk a célközönségből, amit szerintem bölcs dolog belátni, nem a régi sérelmeket tekergetni és újabb konfliktust kelteni a résztvevők (mérnök, gyártó, kereskedő, vásárló) között. Amire nagy szükség lenne, az az informálás, a zenei kultúra megemelése, de ez sokkal hálátlanabb és nehezebb feladat, mint egy készüléket letesztelni, aztán mondani róla egy három mondatos véleményt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák