Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz poli27 #47156 üzenetére

    ezzel a háttértörténettel már kezdem érteni, hogy amikor pár hete szereltek itt a sarkon az oszlopon a bejelentésem után, miért jött ki a végére 4 digis autó, miért voltak itt majdnem 3 órán át, miért szedték szét az egész dobozt, szerelték újra, és miért ment akkora fejvakarás. én nem voltam itthon, csak asszony, ő mesélte.

    szemetet építeni tényleg nem sok értelme van, mert az üzemeltetés később sokkal többe fog kerülni, főleg, ha aztán még fejleszteni is kellene. itt érden elvileg valami alku volt a digi és a polgármester között, plusz ehhez hozzájött, hogy a telekom sem brillírozott az elmúlt 10 évben (lassú hálózatfejlesztés, sok probléma ismerősöknél). nekem mázlim volt velük, mert 1 háznyira lakom a saroktól, és ide pont a másik ág jött, amin megy a 120 is rendesen, de nem ez volt az általános... és baromi drágák voltak (12e volt a full csomag, most valamivel több, mint 7e).

    (#47157) mikk2000: sajnos a Facebook térnyerésével, és azzal, hogy "akárkinek lehet véleménye az interneten", igazi "demokratikus" valóságot élünk... elég körülnézni a világban, hová vezet ez. gyakorlatilag nálunk, a briteknél, és most már az usában is szimplán gyűlölet alapon választottak vezetőket. de ez a beszélgetés messzire menne, gyorsan offolom is:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák