Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz Boborján #52437 üzenetére

    nem törvényszerű, hogy neked is ez a problémád, mint pár napja nekem amit ebben a topikban és itt is felhoztam, de ugyanez volt a hibajelenség. [link]

    én mindent kipróbáltam előtte: kábelcsere, router reset, firmware csere stb, MTU piszka, hálókártya driver le-fel, frissítés, aztán bejelentettem a diginek log-okkal, képernyőmentésekkel stb.
    ki is jöttek, vázoltam a hibajelenséget, kicsit rosszul esett, ha hülyének nem is, de feleslegesen panaszkodónak néztek. pedig ott voltak a logok, képek, monitorozva, hogy hányszor kaptam új IP címet a szakadások nyomán, még közvetlenül a bejövő utp-n keresztül is.

    aztán azt mondták, hogy nem látszódik távolról, hogy leszakadna a kapcsolat, meg akadozik (egy 4-6 Mbps-os stream-et nem tudtam lejátszani, állandóan buffering volt), ami nyilvánvalóan hazugság, de türelmes voltam.
    mondtam, hogy oké, 1-2 hete ez a problémám, nem mondhatni, hogy nem próbáltam először a saját portámon körülnézni, meg egyébként sem kapok rohamot, ha néhány megabittel kevesebbet kapok alkalmanként, de ez bizony probléma és ha kell mindennap küldöm tovább a logokat, képeket stb.
    akkor áttettek egy másik portra a társasházi switch-ben és minden szép és jó, ahogy ezt megelőzve egyébként 1 éve folyamatosan.

    [ Szerkesztve ]

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák