Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok!
    Sajnos nálam nem állt helyre a dolog, 3 mérési eredménnyel leadtam hibára.
    Kb nem mérek 200 fölött letöltést, a feltöltés hol 100 körül hol alatta, mindegy, hogy routerrel vagy annak kihagyásával (minden más kikapcsolva, tiszta mérés). Ugrál folyamatosan az érték, mérés közben is.
    Eleve még gigabit átállás előtt gyenge irodai géppel is jött az 500-as simán maxon, de azóta kb úgy mér, hogy felugrik maxra ami mostcsak 320 környéke és visszaesik ahol meg is ragad.
    Mai nap nem alkalmas nekünk így nem jöttek ki, de azt sikerült mondani, ha ők egyszer is ki tudják mérni céges laptoppal a 300-at az 5000Ft lesz.
    Csak én érzem viccesnek? FTTH, 15. ker kertesházaz rész. Hozzá kell tenni nincs olyan ismerősöm kerületen belül szintén szintén FTTH és ne mérne legalább 600/200-at az enyémnél gyengébb konfiggal is (mert ebbe is sikerült belekötni, a konfig az adatlapomban van amúgy).
    Szerintetek mit lehet tenni, hogy biztosra menjek?
    huawei hg865 ONT lehet a ludas?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák