Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Én azért kitartóan baxtatom őket, nem is fogom abbahagyni míg nem lesz jó. :D
    Azok után főleg, hogy 4 bejelentésből hármat azzal zártak, hogy javítva.
    Az elsőnél fel sem hívott a megbeszéltek szerint, ki sem jött, pedig azt mondta náluk nincs már központi hiba.
    A második hívásnál megmagyarázták, hogy azért nem jött, mert a beszélgetésünk utáni napon lett javítva a központi hiba. Hohó, valami furcsa... :DDD
    De ezután szerencsére értelmes korrekt ember volt vonalban majd szintén hasonló normális korrekt emberhez kerültem, mindkettő elmondta, hogy központi gond van, a technikus azt is, hogy nálam nem tud vele mit tenni, nem egy hét lesz a javítása.
    Tegnap bejelentettem újfent, mondtam ebből nmhh lesz és kötbér - mert nemhogy dadogott a net, de még ip-t sem kaptam 20 percen át, majd folyamatosan meg is szakadt -, és kértek, hogy küldjek új teszteredményeket, mert 16-án javítva lett a probléma.
    Értitek, 2 és fél hét alatt 3x azaz 3 külön dátummal lett javítva központilag ugyanaz a probléma. ;] :DDD
    Ma sehol semmi, net kuka, felhívom őket, hát a tegnapi bejelentés rögzítésre került, de javítással egyből zárva is lett. :)) Itt fejreálltam. :DDD
    Na, új bejelentés, de azért ugye tudom, hogy a router lehet rossz, meg az utp kábel, meg a felhasználókból 10-ből 9 az elavult eszköze miatt nem tudja elérni a megfelelő sebességet.
    Aha, igen, egy régi irodai Dell pc-n is ki lehetett mérni TL-WR1043ND v3.0-n keresztül is, most egy 1600af + m.2 ssd nem elég neki.
    Jelzem feltöltésem van, szépen 250 körül, ez továbbra sem router.
    De jó tudni, hogy nálam valós a probléma, én vagyok a 10-ből az 1, na de itt a topikban a maradék 9-nél akkor sajnos HW csere esedékes. :P :))

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák