Új hozzászólás Aktív témák

  • attilav2

    őstag

    Van valaki itt szegedről a csanádi utca 15-ből ?
    Még 2009.06.30-án az akkor még tvnetworktől jött egy ilyen levél (ICENET10-em 10/10mbit, volt)
    Tájékoztatás sávszélesség emelésről
    Tisztelt Ügyfelünk!

    Nagyszerű hírünk van az Ön számára!

    Biztos észrevette akár letöltés, akár más internetes alkalmazás használata során, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett az internetes sávszélessége. A TvNetWork folyamatos hálózatfejlesztést végez szegedi LANNET szolgáltatási területén, ennek keretén belül már egy hónapja tesztelés alatt álltak a megnövelt sebességű internet csomagjaink.
    Örömmel tájékoztatjuk, hogy a tesztidőszakban megemelt sebességet véglegesítettük, így az internet-szolgáltatás minőségének és stabilitásának növekedése mellett az Ön csomagjának maximális le- és feltöltési sebessége 20480 / 10240 kbit/s lett. Fontos megemlítenünk, hogy ez a változtatás az Ön részére nem jár semmilyen költségnövekedéssel.
    Reméljük, hogy ez a fejlesztés elnyerte tetszését és a jövőben is a TvNetWork szolgáltatásait veszi igénybe.

    Kellemes internetezést kívánunk!

    TvNetWork Nyrt.

    Nos a sávszélességem nem nőtt meg, maradt a 10/10, de ezzel akkor nem foglalkoztam. Most viszont rákérdeztem a 1272-n hogy miért nem emeltek, és azt mondták h szerződjek át és akkor majd emelnek, átszerződtem Startnet 20/10-re és még az átszerződéskor azonnal kaptam egy új PPOE accountot, ám az új accounttal belépve a net a speedtest.net és a speed.io szerint maradt 10/10. Újra érdeklődtem a 1272-n és ők azt mondták hiába él az újc account, sávszélt csak a következő hónaptól emelnek. Persze mondtam hogy a tvnetwork is emelt de az nálam nem történt meg, ezért nem e esetleg a házban van elállítva egy eszköz 10mbitre, de ezt tagadták. Ezért kérem hogy aki ebbe a 10 emeletesbe lakik nézze már meg a speedtest.net vagy a speed.io-t nála mit mutat (minimum 20mbitnek kéne lennie) és írja meg milyen csomagja van. Mert ha más lakásba is 10mbit a max akkor valami gáz van a házban a hálóval.

    Elvileg a sávszél adatokat az account kéne hogy tárolja, tehát amint átjelentkeztem az új acc-ra elméletileg már jönnie kellene a 20/10-nek.

    [ Szerkesztve ]

    -||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-

Új hozzászólás Aktív témák