Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz -NoVa- #87122 üzenetére

    Igazad is van, de a fiat 500ban nem férnénk el kényelmesen sehogy sem.
    Mármint lehet hamarosan jól megnőnek a gyerekek (bár lehet addigra már kihullik az smax is)

    Azért is kezdtem nézni a mondeo-kat, mert első blikkre nem kéne nagyobb, de asszony mondta, hogy ne vegyünk mondeo-t most, mert mivan ha 1év múlva akarunk 3. gyereket + előjött, hogy ha itt vagyunk többen, akkor már nem lehet együtt mozogni és akkor azóta került a látótérbe az smax. Ráadásul az annyival nagyobb, hogy kényelmesen elfér több felnőtt is. Ezt két fiat 500-al nem tudod megoldani, mert a fiestaban max egyedül férek el.

    Csak hogy értsd, most is beülünk a fiestaba 4en a két gyerekkel és volt már, hogy hoztuk a futóbringát/rollert a nagynak, babakocsit a kicsinek és még a két kutyát is bepréseltük az ülések közé, de hogy kényelmes nem volt az, biztos! Én eleve nem férek el jól ilyen pici autókban és szerintem a fiat 500 sem lesz jobb.
    Egy Minicooper, már talán!
    Szóval sokat nyernénk a több hellyel és üléssel. Bp-re meg nagyon ritkán megyek. Ha fel is kell menni, akkor is az esetek 80%-ban budaörsre megyünk, vagy anyámhoz, ahol nem gond a parkolás. Legutóbb a fiestaval voltam a nyugatinál, azzal is kellett menni 3kört, mire lett hely, pedig az aztán befér mindenhová. Tudom milyen nagy autóval parkolni, az 5össel is mindig szívás volt, mert kevés helyre fért be. De az az évi 1-2alkalom vállalható.

    Pl hétvégén is felmerült, hogy leugranánk a balcsira sétálni egyet apámmal. De végül nem indultunk neki, mert a fiestaval nyomorgás van és akkoris 2autó kellett volna. Egy smaxban pedig egy ilyen kirándulás nem lenne probléma. És mostanában sokszor felmerült már ez.

Új hozzászólás Aktív témák