Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Donki Hóte #12942 üzenetére

    Így van, mindig máshogy sikerül nekem is, de mindig jó. Szerintem görögszénamag kell bele mindenképp, az általad felsoroltakon kívül szoktam még rakni bele szegfűborsot (mióta felfedeztem a jamaikai konyhát, kb mindenbe rakok szegfűborsot :D), esetleg egy kis kurkumát is.
    A koriandermag nekem nagyon elviszi indiai irányba, azt ritkábban használom, inkább az arab vonalat kedveljük, őrölt kardamommal, szömörcével.

    #12943 tibbike01
    A bolti keverékeket azért nem szeretem, mert az én ízlésemnek túl sok só van benne, és azt a sok sót rendes fűszer árban adják el. Ezért keverek inkább mindig mindent magamnak, még ha tele is van olyankor fűszertartókkal a konyhapult. :DDD Nem szoktam méricskélni az arányokat, csak véletlenszerűen szórom őket a húsra, megszokásból.

Új hozzászólás Aktív témák