Új hozzászólás Aktív témák

  • thesound

    őstag

    válasz Tin #26641 üzenetére

    Ebayről rendeltem. Az eladó korrekt volt és 1 hét alatt ideért Hong Kongból :Y

    Tartalom: kis dobozka, benne a dragon, egy hosszú usb3-as kábel, egy rövid usb2-es (egyik sem "aranyozott" ha ez számít), driver cd (a netes driver frissebb), macskakaparásos gar.papír. Adapter nincs hozzá, de usb-ről is működik. Én egy külső vinyó adapterével (12V) működtetem. (elvileg 5-12V-ig mehet neki). Bekapcsoláskor teljesen úgy működik, mint egy külső vinyó, mindig be van dugva a konnektorba és ha usb-ről kap jelet, akkor bekapcsol illetve ha kikapcsolod a gépet, akkor ki. (evidens, de fórumokban láttam kérdezgették ezt). Ja a kici kínai kezek még négy felragasztható csúszásgátló talpat is belenyomtak a dobozba

    Méretileg nagyon kicsi (egy nagyobb tenyérnyi méretű) (a netes képek alapján nagyobbnak gondoltam), simán hordozhatónak mondom (arra gondolok, hogy a notebook táskába kb. észrevétlenül utazik akár a melóhelyre)
    Bemenetek: usb
    Kimenet van bőven: toslink, coax, analóg bal-jobb, két fejes kimenet (egy a kis impedanciás fejeseknek, egy a nagyobbaknak (elvileg 300 ohm-ig)) és egy mulink kimenet (ez nem tudom mi :DDD ez lenne a balanced kimenet?)
    Illetve van egy hangerő szabályozó rajta, ami az analóg kimenetek esetén tud hangerőt szabályozni, illetve megnyomásra mute funkciója van. A ketyere fémházban van (sztem szépen egyben van a cucc), annyit vettem észre, hogy a hangerő szabályozója mintha nem pontosan középre lenne berakva és ha tekerem, akkor egy bizonyos pontnál mindig hozzáér nagyon kicsit a házhoz (kb egy fél milliméteren). (nem tudom egyedi eset-e, én simán elfogadom ilyennek, ha a gomb bal felét fogva tekerem, akkor éppen mozog annyit, hogy nem ér hozzá a házhoz)

    Én egy Shure 840-net toltam rá, meg toslinken egy házimozi erősítőt. Ami meglepetés, hogy toslinken tud spdif passtrough-t, tehát AC3-at vagy DTS jelet is átad a házimozi erősítőnek ha kell. Tudom a hangja lenne a fő kérdés. Nem vagyok profi hifi(p)ista, (de lehet lassan elindultam a lejtőn :N ), az biztos, hogy a házimozi erősítő fejes kimenetéhez képest ég és föld. Megjöttek a részletek, szellősebbnek tűnik a hangja. Én így 1 nap után úgy hallom, hogy nem emel sehol, elég lineárisnak tűnik. Ha van még konkrét kérdés megpróbálok válaszolni, de ez elég szubjektív még számomra. Majd pár hét múlva visszadugom a fejest a házimozi erősítőbe és meglátjuk mit hallok.

    (Ha érdekel lövök pár képet a telefonnal a kütyüről (vagy ha kell a beállítási lehetőségekről a software-ben) és feltolom ide, vagy ha van kérdés, hogy mit próbáljak ki, akkor kérdezz, megpróbálom :K )

    [ Szerkesztve ]

    Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Új hozzászólás Aktív témák