Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz pulutodurumo #70154 üzenetére

    Gondolom, elolvastad, amit írtam és linkeltem, ennél hivatalosabbnak tekinthető állásfoglalás nincs publikusan a posta részéről.

    Nem, a frísipinges levél - attól függetlenül, hogy az eladó ad-e hozzá nyomkövetési lehetőséget vagy nem - nem ez a kategória.

    Szóval ez így, ebben a formában: "Ami ajánlott, azt ki kell hozniuk. Pont. Akkor is ha mosógép van a levélben (persze ez nem életszerű). Tök mindegy hogy AliExpress rendelés, és frísipping, vagy Massdrop vagy Amazon és fizetős." nem állja meg a helyét. Ha így lenne, akkor nem kellene heti négyszer postára járnom olyan termékek esetében is, amik frísipingesek, bár van hozzájuk ragszám. :)

    Polllen: amit idéztem, azzal ez nem mond ellent (bár a saját tapasztalatom az, hogy még azt sem hozzák ki, amit kellene kihozniuk). A "külföldi regisztrált" a kulcsszó az esetedben.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák